|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Najveće budalaštine o dojenju
10.5.2010 14:47:51   
njanja
Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući user posted image Danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive????

< Poruku je uredio Ninaa -- 10.5.2010 21:47:33 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Najveće budalaštine o dojenju
10.5.2010 14:50:53   
osobno
meni je jedna rekla da će sad kad pristane dojit ić na dijet(skupila oko 20 kg viška), jer je dosad MORALA više jest...user posted image a ka to joj je teško palo...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
10.5.2010 14:51:42   
maja
IZVORNA PORUKA: njanja

Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući user posted image danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
10.5.2010 14:54:21   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: maja

Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući user posted image danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
10.5.2010 14:54:39   
ninolina
stvarno ima svakakvih...a kaj ta žena stvrano nejde vanuser posted image user posted image user posted image mislim smješno je ali i tužno...bolesni um

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
10.5.2010 14:58:34   
cuba
svašta mi pada na pamet da pitam ili kažem al san u šoku pa neću ništa

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
10.5.2010 15:17:52   
pepeljuga
i meni su babe na otoku kad sam rodila Tonija govorile da se ne kupam u moru jel je mora hladnije pa od šoka mi se moze povuc mlikouser posted image naravno da ih nisam poslusalauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
10.5.2010 15:23:35   
ninolina
i meni su babe na otoku kad sam rodila Tonija govorile da se ne kupam u moru jel je mora hladnije pa od šoka mi se moze povuc mlikouser posted image naravno da ih nisam poslusalauser posted image

da tak i meni i još da se ne kupam u moru jer će odbiti cicu kad bude slana...a moja tek onda vukla ko ludauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
10.5.2010 15:33:10   
pepeljuga
a tih bapskih prica ko u prici,svaka ima neku svojuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
10.5.2010 16:24:40   
Ruža
U već sam ih zaboravila. Ali bilo ih je stvarno svakakvih. user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 10
10.5.2010 16:34:23   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hahaaaahahahaaa!!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
10.5.2010 17:22:20   
pincirotvajler
nemoj maziti bebu kad cica user posted image  

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 12
10.5.2010 18:59:07   
anonno17
ajme kojih nebuloza. user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 13
11.5.2010 13:02:42   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

nemoj maziti bebu kad cica user posted image  

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 14
11.5.2010 17:32:20   
novamama

Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući user posted image Danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive????

user posted image

vjerojatno se nije ni kupala 40 dana nakon porodauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
11.5.2010 17:36:45   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sigurno se nije ni kupala!! dobra si!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 16
11.5.2010 19:19:11   
anuska08

user posted image user posted image user posted image user posted image
Je,je baš sam pomislila da bih to trebala podijeliti s vama!!!
Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari...user posted image user posted image user posted image ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru....user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 17
11.5.2010 21:15:21   
xxl
Ja neznam di čupaju te bisere

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 18
11.5.2010 21:17:05   
BUMBIKA
Pa ovo je strašnouser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 19
11.5.2010 21:19:14   
danery
IZVORNA PORUKA: anuska08

Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari...user posted image user posted image user posted image ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru....user posted image user posted image user posted image

odlično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 20
11.5.2010 21:31:05   
MiniMama
meni je frendica rekla da moram prestati dojiti cim dobijem mengu jer je onda mlijeko "pokvareno". smijala sam se tri dana. a mama mi je rekla da ne glupiram i skacem u more ako osjecam da su mi prsi pune mlijeka. i na to sam se odvalila smijati i skocila sam fino na glavu. ahm. bolje da nisam. kad me pritegla sisa prepuna mlijeka, sve sam zvijezde izbrojala. 

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 21
11.5.2010 22:09:09   
ejmama
IZVORNA PORUKA: danery

IZVORNA PORUKA: anuska08

odlično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 22
11.5.2010 22:56:14   
Ladina mama
Ha, ha, ha... Lude ste!
A mojoj frendici svekrva (a tko bi drugi?!) rekla da joj beba slini zato što jede ribu i doji. user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 23
11.5.2010 23:02:27   
gogillli
boze dragi, ja sam cula da nesmijem voziti sobni bicikl odnosno vjezbati zbog mlijeka...ahahhahah... isto sam se smijala narednih tjedan danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 24
12.5.2010 7:29:47   
danery
meni frendica rekla kako joj je neki dan mala jako plakala i njoj mlijeko navalilo curiti u potocima user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu gogillli)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!