|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: B4
6.3.2010 12:02:56   
FIONA
o dragi moj Sombrero, mislim da bi bio red da se okitiš perjem ovo leto...nemoj mi se samo zadjevati v posla da ti ne bi ja napravila pisanicu od auta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
6.3.2010 12:04:14   
Anoniman
da se nisi usudila! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 27
6.3.2010 12:06:03   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Mariachi

to bumo još vidli....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
6.3.2010 12:11:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: FIONA

to bumo još vidli....user posted image user posted image user posted image user posted image

tak su i slepci rekliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 29
6.3.2010 12:12:26   
FIONA
pa su lupili štapom o stol, namirisali gemiš, seli, popili i napravili rusfraj.......user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30
6.3.2010 12:20:25   
mirna
user posted image user posted image user posted image Cestitam! Super vijest!user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
6.3.2010 12:20:31   
daniela 31
user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa sve čestitke,kad se najmanje nadaš eto,upali.... bravo za Vas.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 32
6.3.2010 12:23:29   
lidac0605

H-hm... user posted image
Dakle ovako:

S obzirom da su moji ciklusi totalno pošandrcali i traju po 2 mjeseca, nisam se uopće uznemiravala... jučer sam rekla mm da mi kupi test, tek tako da provjerim, ma garant će bit negativan, ma 100%...
danas mi je 50. dan ciklusa.
digla se jutros u svitanje... otišla u kuaponu, napunila čašu, umočila onaj najjeftiniji test (tko će sad trošit novce, ionak će bit negativan, ne?)
i ......... ti vrapca! ma, daj, nemoj me zezat!.... buljim.... buljim... pa, je, da, user posted image !!!

Svaka čast,Mariachi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke tebi i mužiću na user posted image -možda bu dečec user posted image user posted image user posted image
Ajd da i neko uz mene čeka četvrto user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 33
6.3.2010 12:23:35   
leilany
mariachi cestitaaaam Vam na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 34
6.3.2010 12:25:04   
mala pcelica
eeee pa cestitam user posted image nek bude dečko malo za promjenu user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 35
6.3.2010 12:26:13   
Wukovarka
Znala sam ćim sam vidila naslov user posted image

Svaka čast, tako sam sretna zbog tebe...

Hrabra si nema što user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 36
6.3.2010 12:26:16   
maja
Mariachi, svaka vam čast user posted image user posted image user posted image  čestitam na bebici i tebi i mužiću i curama naravno, i sad imaš da zezaš muža sve u šesnaest jer ti si ipak trudnauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 37
6.3.2010 12:33:41   
Anoniman
hvala user posted image
već sam ga počela zezat user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 38
6.3.2010 12:41:24   
natalijax
pa to je lijepouser posted image user posted image user posted image čestitam

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 39
6.3.2010 12:49:55   
L.P.
Svaki dan lijepe vijesti!!!user posted image user posted image Hvala dragom Bogu na tome i nadam se da će sve cure koje žele bebu uskoro zatrudnjeti jer izgleda da će ova godina itekako biti uspješna!user posted image user posted image
Mariachi čestitam ti i želim ti da sve ok prođe i da rodiš zdravu bebicu bila ona žensko ili muško!user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
6.3.2010 12:59:23   
Anoniman
Cestitaaaaaammmmm, jaoooo ja sam ostala bez teksta user posted image user posted image user posted image
Zelim ti urednu, mirnu, skolsku trudnocu, i sto brzi bezbolniji porod!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 41
6.3.2010 13:00:35   
zg_cinik
čestitam prigorka...
još malo pa me možda stigneš...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 42
6.3.2010 13:10:26   
mamika
čestitam draga moja ,,,bš si me razveselila ovom vijesti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti da uživaš u trudnoći .............user posted image

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 43
6.3.2010 13:11:04   
Anoniman
hvala, hvala user posted image
cinik, s tobom se ne bi štela utrkivati... user posted image user posted image user posted image user posted image
ko zna na kojoj brojki bi to završilo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 44
6.3.2010 13:16:02   
zg_cinik

hvala, hvala user posted image
cinik, s tobom se ne bi štela utrkivati... user posted image user posted image user posted image user posted image
ko zna na kojoj brojki bi to završilo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
6.3.2010 13:19:49   
bubamara787
cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 46
6.3.2010 13:34:50   
mama mery
cestitamuser posted image user posted image i zelim ti ljepog i zdravog user posted image

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 47
6.3.2010 13:40:05   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image čestitam na još jednoj user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 48
6.3.2010 13:41:16   
Thea
user posted image user posted image user posted image   Bravo mariachi!!!!user posted image user posted image user posted image
Svejedno bude li curica ili dečko (držim fige za dečka da mm-u popravi  prosjek u kuči ) glavno da sve bude u redu s trudnoćom i da beba bude zdrava...
A kad sam pročitala vijest odmah mi je pala pjesma na pamet...
....jezuš kristuš kak smo žejni, žejni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 49
6.3.2010 13:50:18   
Anoniman
je, ondak, živeli, ne...

user posted image

p.s. ovo ni vino, samo tak zgleda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!