|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:12:56
|
|
|
|
mariola
|
Užas
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:13:05
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja ga razumijem i vjerujem da ga je strah, nažalost današnji klinci su uistinu nemilosrdni, nadam se da Dominika neće dirat i da će se malo opametiti.. Ja se sjećam iz svojih osnovnoškolskih dana kako su bili zločesti svi a kamoli danas kad nemaju skoro pa nikakve kontrole.. Toga je mene najviše strah, Matej je tako nježan i drag i sve me strah kako će se on izborit za sebe jednog dana..
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:16:08
|
|
|
|
minnie
|
sve me strah kada mojae krenu u školu. to školsko maltretiranje je postalo strahota.užasno
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:16:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma sto je najgore, moj je sklon psinama, ali ne ovoga tipa. Ovo je stvarno psihoteror. Moj ce stipnut curu za guzu, frendu staviti prdilicu na stolicu i smijat mu se, ali ovo je stvarno previse. Ja svom i za te sitnice govorim da djecu dovodi u neugodnu situaciju a on kaze da se zeza samo sa onima koji znaju vratiti i da se oni tako sale.
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:17:16
|
|
|
|
anuska08
|
Ma strašno!!! Meni izgleda kao da se ničeg ne boje, ni jedne kazne!!!
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:21:48
|
|
|
|
MILLA
|
prestrašno! sve gori su ti balavci. što je najgore ,ničeg se ne boje. sa čime da ih zaplašiš? ja riknem kad vidim kako se sve gore stvari dešavaju po školama i u sve nižim razredima. šta im sve padne na pamet?!...samo ti lijepo domija ohrabri. ja se sječam kada su mog brata klinci maltretirali. bio je največi i najkrupniji u razredu. ali je bio jako miran i ko pahuljica. pa se par njih na njega okomilo. ali,nisu računali da mi je stara "neuračunjiva". kad im se zaletila u park di se nalaze i zaprijetila ,više im nije palo na pamet. isto tako su mene ganjali neki stariji iz doma(dom je bio pored škole) stalno su me gnjavili,grlili,štipali...)dobila sam zabranu od ravnatelja,(zbog njih) da nesmijem nositi ništa usko...a imala sam samo 12 godina ...ej ...traume. škola nije mogla protiv njih..na kraju moja mama se zaletila u taj dom i sve ih posložila.ok,bila je delinkvent gora nego što su oni...a i bila su druga vremena. želim ti sreču,da ga uspiješ ohrabriti i da ostane na tome kad im roditelji dođu.
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:23:32
|
|
|
|
minnie
|
ja se sječam vremena kad je profesor značio nešto i djeca su imala nekakvog poštovanja. sada se profesori boje učenika. imam kolegicu kojemu je klinac iz drugog ili trečeg razreda osnovne škole prijeti da će dobiti 20 metaka u čelo
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:28:49
|
|
|
|
MILLA
|
da,da...ne poštuju autoritete...nikoga! žalosno! pa moj tata radi po školama kao "redar"...ali doslovno! kad zazvoni ,moraju održavati disciplinu da "čiste" po hodnicima i oko škole. da u vrijeme nastae nema nikoga po hodnicima. oko škole ne smije biti nikoga...zamisli...ko u onim filmovima...žalosno. a šta če tek biti kad moj sami krene u školu,več me strah!
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:32:45
|
|
|
|
ninolina
|
bojim se da tvoj sin ima razloga se bojati ih, ne vjerujem da će takvi banditi biti i malo kažnjeni od strane roditelja. Pitanje jeuopče kad su se to usudili napraviti koliko ih se uopče boje. Najgore kaj se uvijek nedužan nađe u tome a onda se boji ići u školu. Stvarno mi je žao ali ako ima mob nek te zove odma u bilo kojoj situaciji, jer čuj jučer je bila torba aa danas nedaj bože može biti nečija glava. Ima svega i to je strašno neznam kako se uopče postaviti u toj situaciji
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:33:15
|
|
|
|
Thea
|
Nažalost toga je sve više po školi.Pa u trećem razredu kod mog Antonia ima jedan mali koji sve tuče ne samo u razredu nego i po ostalim razredima.Klinac je sitan i nitko ne bi vjerovao šta je sve sposoban.A roditelji su mu oboje vjeroučitelji i imaju još uz njega 4 djece i koliko čujem svi su takvi..Mali je svaki dan i kod pedagogice,psihologice i bili su već par puta kod ravnateljice i nikome ništa,a mali opet po svom.Kakvo će to dijete biti tek u višim razredima ako već od sad se ponaša tako A kao škola je u UNICEF-ovom programu protiv nasilja i kao mjesto nulte tolerancije na nasilje..A nasilja ko u priči...Grozno što se to u školama događa....
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:35:48
|
|
|
|
novamama
|
grozno...nažalost buling i kod nas
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 10:40:16
|
|
|
|
mala pcelica
|
čisto se bojim za svoje dijete kad krene u školu već sad
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 12:30:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 12:32:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica čisto se bojim za svoje dijete kad krene u školu već sad isto
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 12:37:40
|
|
|
|
Bebys
|
odvratno i bravo za tvog sina...hrabar i posten decko jako...bravo jos jednom...i sretno u skoli..ma brzo ce on u srednju...
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 12:56:24
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Ma strašno!!! Meni izgleda kao da se ničeg ne boje, ni jedne kazne!!! E, da. Pa ni ne boje se, mogu ti reći iz iskustva. Kad sam uhvatila klinca iz svog razreda u veeeeelikoj psini, plakao je kao kišna godina....nisam dijete mogla nikako smiriti.....nakon desetak minuta plakanja, uvjeravanja i smirivanja, pitam ga :"Pa dobro, zašto toliko plačeš, sve smo se dogovorili", a on kao iz topa:"Plačem zato jer ste me ulovili!" Klinci znaju da su zaštićeni Pravilnicima bolje od ličkih medvjeda
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 13:09:57
|
|
|
|
lee
|
prestrašno...jeste čitale nedavno u jutarnjem kako su nekog dečka maltretirali jer je siromašan...užas užas..samo neka mu probaju nešto napraviti..ja ču im doči pa če cjela škola letjeti u zrak...uf poludim na tako nešto...te bi klince kao i roditelje dobro nalupala...i mene su u školi zezali a i mg brata imam dan danas traume...
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 14:05:05
|
|
|
|
natalijax
|
strašno
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 14:06:01
|
|
|
|
elle1
|
grozno
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.1.2010 15:59:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 18:09:50
|
|
|
|
lavica81
|
grozno, čini mi se da tog nasilja ima svakim danom sve više i više u školama, užas jedan
|
|
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 19:34:19
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ma joj,grozno.Jako hrabro od Dominika da je rekao koga i što je vidio,ali razumijem da se sad boji da ne strada.Samo mu budi non stop dostupna,ako mu krene po zlu da ti se može javiti....Ma ne znam što da kažem,kud ovo sve vodi,nevjerovatno.
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 19:44:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Rekao je da su danas bili roditelji te djece u skoli, a iduci tjedan ce svi 8. razredi imati roditeljski, valjda na tu temu.... Njemu danas nitko nista u skoli nije rekao, ni od klinaca ni od nastavnika.... Ma biti ce sve ok....malu su se previse zaigrali. inace ce se oni medjusobno cisto ok slazu tako sa je to bas bila kasicna psina, no oni uopce ne razmisljaju ni o financijskim posljedicama za te rodtelje, ni o tome kako to utice na dijete
|
|
|
RE: Što im sve padne na pamet :( 28.1.2010 19:46:27
|
|
|
|
lee
|
super da je sve dobro prošlo..
|
|
Anketa
Najomrazenija poznata facatikica_69Po Vasem misljenju, tko je najomrazenija poznata osoba trenutno u nasoj zemlji?Premijerka Kosor (
30%)

Ministar Milinović (
36%)

Luka Bebić (
7%)

Ivo Sanader (
17%)

Milan bandić (
3%)

netko drugi (
7%)
Broj svih glasova: 193Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!