|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:01:19
|
|
|
|
mišica 666
|
mislim da bolna ovulacija nije znak trudnoće ako te tako boli najbolje bi bilo da odeš ginekologu. sretno
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:02:41
|
|
|
|
tikica_69
|
u prosjeku 7 dana nakon ovulacije nastupa zacece tj. ugnjezdavanje zametka u maternicu, tako da ovo zasigurno nije znak trudnoce
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:04:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Inace, osim izostanka mjesecnice, ja sam prvi znak trudnoce imala oko 8. tjedna kada su me cice pocele boljeti
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:04:53
|
|
|
|
FIONA
|
apsolutno je prerano znati....ja sam imala jako izraženo u prvom tromjesječju...test je pokazao negativno da bi drugi dan pokazao pozitivno a ja sma sumnjala...ali ovako rano ipak nije!!!...želim ti sreću u svakom pogledu!
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.1.2010 20:05:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:09:00
|
|
|
|
anuska08
|
Mislim da to osjećaš zbog ovulacije! Ja svaku ovulaciju osjećam, upravo bolovima u jajnicima. A ako ti je tek sad ovulacija, nije moguće da si trudna!
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:30:36
|
|
|
|
anastasija0702
|
menzis mi je bio 8 i trajao 6 dana. mislim da mi je ovo ovulacija. ne znam kako jer mi do sada nije nikad bilo ovako bolno. povremeno me razdiru jajnici. tko zna.
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:32:23
|
|
|
|
tikica_69
|
i mene cesto ovulacija zna boliti, ali ne znam o cemu to ovisi.....vjerojatno o razini nekih spolnih hormona
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:50:38
|
|
|
|
anastasija0702
|
mi smo išli jednom bioenergičaru ovaj cilkus i sve mi je sj.. m mi je bio kraći, sad me boli o. možda ipak bude djelovalo da zatrudnim. radio mi je da zatrudnim meni i mužu.
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:52:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: anastasija0702 mi smo išli jednom bioenergičaru ovaj cilkus i sve mi je sj.. m mi je bio kraći, sad me boli o. možda ipak bude djelovalo da zatrudnim. radio mi je da zatrudnim meni i mužu. draga vidim da se borite za malu bebbicu..držim fige da se ostvari što prije...
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:52:37
|
|
|
|
anuska08
|
Želi ti da što prije uspijete!!!!
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:53:07
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 20:59:57
|
|
|
|
ninolina
|
ja nikad nisam imala bolne ovulacije ali kad sam ostala trudna baš sam imala iste simptome ko i ti, a kako cvrčak kaže kako je menga kasnila shvatila sam da sam trudna. U svakom slučaju želim vam sreću.
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:04:36
|
|
|
|
Domy
|
meni su znak bile cice..bile su mi bolne i nabrekle..i naravno izostanak
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:06:02
|
|
|
|
anastasija0702
|
je li i tebi bilo bol u vrijeme ovulacije ili tek pred m??
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:08:38
|
|
|
|
FIONA
|
meni su također ovulacije bolne, nekad toliko da moram popiti tabletu protiv bolova...
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:11:21
|
|
|
|
ninolina
|
je li i tebi bilo bol u vrijeme ovulacije ili tek pred m?? mene je bilo u vrijeme ovulacije iako nikad prije nije, ali se bol javljala kroz dan dva pa ništa pa opet nakon dva tri dana.
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:12:27
|
|
|
|
ninolina
|
znači ako žena ima ovulaciju i boli ju, nije trudna ili
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:35:13
|
|
|
|
anastasija0702
|
ninolina ja sam mislila da ti govoriš da si ti imala bolne ovulacije kad si otala trudna. ja još nikad nisam bila trudna pa neznam samo me sad boli ko nikad. prođe pa opet se javi. kad se naprežem. boli kao i menstrualna bol samo drugačije u jajnicima.
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:39:03
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina znači ako žena ima ovulaciju i boli ju, nije trudna ili ma od kuda to???...ovulacija je otpuštanje zrelog jajeta iz jajnika...ukoliko se oplodi i jajašce ugnjezdi u metarnicu trudna si...kakve to ima veze s bolovima...baš nikakve...samo se opusti i misli pozitivno!!!...ja u svakom slučaju želim sreći...e da, moja ginekologica je rekla da žene koje imaju jače i obilnije mjesečnice su plodnije...jel se time očisti endometrij i jajašce lakše ugnjezdi u stjenku!!!
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:42:59
|
|
|
|
ninolina
|
A ako ti je tek sad ovulacija, nije moguće da si trudna! evo prepisujem ovaj dio, po tome ako osjetiš ovulaciju nisi trudna Nikad nisam razmišljala o tome kad sam htjela bebu poradili na tome i to je to
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:49:04
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: anastasija0702 mi smo išli jednom bioenergičaru ovaj cilkus i sve mi je sj.. m mi je bio kraći, sad me boli o. možda ipak bude djelovalo da zatrudnim. radio mi je da zatrudnim meni i mužu. ko zna šta je taj radio... odi doktoru
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:50:50
|
|
|
|
minnie
|
meni je sa nekih 6 tj od začeća sva hrana imala čudan okus a šta mi je voda bila odvratna nemožeš niti zamisliti. mada sam ja odmah znala da sam trudna već tu noć kada se dogodilo
|
|
|
|
|
RE: kada prvi znaci trudnoće 20.1.2010 21:51:45
|
|
|
|
ninolina
|
mada sam ja odmah znala da sam trudna već tu noć kada se dogodilo ti si ko i ja
|
|
Anketa
da li ste bile nevjerne vasem partneru?jagodicabobicada i si bila nevjerna tvom partneru?da (
21%)

ne (
79%)
Broj svih glasova: 80Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!