|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:13:56
|
|
|
|
njanja
|
Moram pohvaliti Jančinu!!!Zadnje 4 večeri sam zaspiva i dalje spava cijelu noooooććć....19 mjeseci sam čekala i dočekala..... A kako smo uspijeli...E pa rekla sam vam da je počeo spavati cijelu noć, ali sada kako je bio 3 tj doma (prvo bolestan pa na praznicima), bio je odmoran i naveče nikako ne bi mogao zaspati...naše uspavljivanje (da ga stavim na naš bračni krevet, legnem kraj njega i malo pomazim) koje je trjalo 10-20 min najviše je počelo trajati i po sat vremena....i bila sma jako tužna što ne žerli zaspati uz mene jer je i meni to bio jedan od najdražih dijelova dana kada se malo pomazimo i pitala sma se pa što mu je....(osimšto je bio odmoran)....I u sub su nam bili prijatelji doma i uspavljivala sma ga (opet) sat vremena i nakon 1 h sam rekla da mi je dosta, stavila sma ga u kinderbet i on si stavio psića preko glave i zaspao....rekla ja ako si mogao 1 dan, moći ćeš i drugi....i ponovili mi to u nedjelju, malo se bunio kada sma ga spustila, ali zaspao...i onda pon i ut isto....u biti spustim ga malo pomazim pa odem pa kad čujem na bebifon da lupa nogama po ogradici kažem mu da je veliki dečko i da je noć i da mora spavati...... sad ne odustajem....pokazao mi je da može i da je veeeeeliiiikiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:15:31
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:15:37
|
|
|
|
leilany
|
jupijeee...bravo za Jana...kad bi moja tak htjelaa.... JAN
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:17:12
|
|
|
|
osobno
|
Bože, blago tebi...mom Luki da stavim polarnog medu priko glave ne bi zaspa sam...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:17:59
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:19:13
|
|
|
|
mirna
|
Super! Bravo za Jana!
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:25:36
|
|
|
|
Ruža
|
Joj Njanja svaka čast! Znaš da ti zavidim. Nama je to nemoguća misija, ako ga ostavim u krevetiću on sam izađe van. Kako Jan ne izlazi? U stanju se derati pola sata ako ga ostavim u sobi, s tim da moram vrata izvana držati jer ih sam otvori. Mislim da ću nunati i nosati još godinama. Na svu sreću ako nunam obično zaspi za 10-15 min. AKo ležim kraj njega treba nam bar sat.
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:28:54
|
|
|
|
Domy
|
bravo
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:34:36
|
|
|
|
jelena j.
|
bas mipiva je drago moja cura od 5 mjeseci sama zaspiva
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:37:16
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Nama je to nemoguća misija, ako ga ostavim u krevetiću on sam izađe van. Kako Jan ne izlazi? mislim da je u vrtiću naučio....samo leži i lupa nogicama po ogradi, zato ja i stalno dolazim jer me strah da ne preleti jer je u vreći za spavanje....
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:40:47
|
|
|
|
ejmama
|
Bravo Jan, pa već je on veliki i možda mu sad to više odgovara Sad malo odmara pa po drgogo bebača. Pišem ko da sam pijana. Mislila sam da se odmoriš pa po drugog bebača.
< Poruku je uredio ejmama -- 13.1.2010 14:42:14 >
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:41:07
|
|
|
|
mariola
|
super
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:43:21
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Pišem ko da sam pijana. Mislila sam da se odmoriš pa po drugog bebača. Shvatila sam pijanice ali mislim da ću se ipak malo duže odmarati jer Jan ima i dalje po danu motor u guzi
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 14:49:03
|
|
|
|
Zvonki
|
Ajme Rosita, pa kako uspijeva izaći sami krevetića i zar već može do kvaka na vratima? Njanja, bravo ja Jana.
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 15:07:32
|
|
|
|
curice
|
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 15:09:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
za Jana...
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 15:47:39
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ajme Rosita, pa kako uspijeva izaći sami krevetića i zar već može do kvaka na vratima? Njanja, bravo ja Jana. Ne pitaj me, kako Njanja kaže torpedo u guzic,i nogicama po prečkama i naglavačke van ( u vreću ni pod razno, urliče kao da mu glavu skidam), a kvake? Digne se na prstiće i dokuči bez problema. Na vratima od podruma imamo 3 brave, normalnu, onu na rezu i onu što se zakači, na vratima na stepenicama je reza sa suprotne strane, sve me strah kad i njih krene provaljivati.
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 16:27:33
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 17:05:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
bravo za Jana da znas da ti malo zavidim kod mene je situacija isto kao kod Ruze bez onog dijela o bravama jos uvijek ih ne moze dohvatiti
|
|
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 17:08:49
|
|
|
|
anuska08
|
bravo
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 17:13:53
|
|
|
|
Puli
|
za jana ja to možda dočekam kad na vrbi rodi grožđe mi se isto još uspavljujemo,ležeći jedna pored druge i mazeći se u stanju je urlati satima u krevetiću i uopće ne zaspati unatoč mojim ulascima,maženjima,razgovoru
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 17:54:12
|
|
|
|
BUMBIKA
|
za velikog Jana
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 17:58:19
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Ruža Nama je to nemoguća misija, ako ga ostavim u krevetiću on sam izađe van. Kako Jan ne izlazi? mislim da je u vrtiću naučio....samo leži i lupa nogicama po ogradi, zato ja i stalno dolazim jer me strah da ne preleti jer je u vreći za spavanje.... i nama je nemoguća misija to , ma da u vrtiću ju samo spuste i ona zaspi, tako da čemo mi pričekati s tiom pohvalom.. al za Jana sve pohvale
|
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 18:09:24
|
|
|
|
boba125
|
za Jana
|
|
RE: Jan sam zaspiva, juhuhuhuhu!!!! 13.1.2010 18:40:10
|
|
|
|
zaba
|
,bravo
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!