njanja
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: njanja navratila ja krako i vidim cany u bircu pa sam morala doći.... candy kako si? Ne mogu vjerovati da smo se potrefile ...Pa kako si draga,nisam te jaaako dugo vidjela...Dobro,nema ni mene nešto često,ali ...Što ima,kako je mali/veliki frajer?Kako na poslu ? ma nema ni mene na raji, tu i tamo škicnem kada sam na poslu pa imam malo vremena za odmorit, to mi dođe relaksacija, pogledam koju temu i nerstanem kad tel počnu zvrndat...ovaj tj sam doma na bolovanju pa sam i češće na raji....niš strašno, imala konjuktivitis sa virozom, kašalj, šmrcanje i nagore-ostala sam bez glaa pa sam morala šutiti-užas :) frajer super, uživa u jaslicama,napokon smo se privikli, ja na poslu odlično, ufurala sam se, jan će skor 1,5 god, sad jeu nekoj čudnoj fazi-s jedne strane dobar ko kruh, sve možeš s njim, ali kada zapili, jao sui ga meni....sve ok...šta je kod tebe novo-nisam u toku