|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakve cipelice?
10.11.2009 12:39:12   
lueman
ja bih samo se nadovezala da formiranje "luka"stopala tek se vidi sa 4 godine i na to nema utjecaj izbor prvih cipelica. cipelice prije svega trebaju imati čvrstoću da drže zglob da ne iskoči.skupoća cipelica ne znači nužno i kvalitetu.a anatomski uložak je odgovarajući samo onda ako je rađen po mjeri, tak da sve ovo kaj je već tvorničko u cipelama služi samo za zavaravanje. eto od mojih 3 nitko nema spuštena stopala,a cipele su nosili svakakve.i naravno ne zaboravite faktor genetikeuser posted image

_____________________________

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: kakve cipelice?
10.11.2009 12:55:37   
mala pcelica
a mislim da je netko jednom napisao da bi trebalo kasda djete počne samostalni hodati ići kod ortopeda na prvu pravu kontrolu

da,to je nama ortoped isto rekao kad smo bili na kontroli od 4 mjeseca,da je iduće kontrola kad bude prohodavala


_____________________________

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: kakve cipelice?
10.11.2009 12:59:24   
Zvonki
Najnovija istraživanja pokazuju da je bolje ne koristiti anatomske papučice niti cipele. Moje mišljenje je da je najbolje pustiti ih po doma u čarapicama. Priroda nas nije stvorila u cipelama.Današnji stanovi su tako topli, neće im biti hladno. Cipelice bi trebale biti dovoljno elastične, da se prednji kraj cipelice može savinuti do pete. Eto, tako čuh.

_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!


(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: kakve cipelice?
11.11.2009 8:48:26   
Krky
Mi smo već kupili prve: Bambi, s uloškom, ali ih naravno, ne koristimo. Doma je u papučicama za nehodanje, zbog toga što su mu stopalca hladna. Sad kad je počeo raditi prve korake, oblačimo čarapice s gumicama na termo štramplice. Van idemo u bratovim RBK-tenisicama, niti zbog markica, niti zbog mode, nego zbog topline. Blizancima sam prve cipelice kupila kožne ali bez uloška, jer je bilo hladno, a još su bili nehodači. Nemam pojma što da mislim...kad su oni išli na vježbice na Goljak, preporučili su nam s uloškom kao prve. Prije par mjeseci kupim im visoke cipele , čvrste, bez uloška, malo su duže hodali i plakali da ih bole noge, doma su u termo čarapama ili "Opatijinim" papučama....ma nemam pojma....stalno nešto mijenjaju. Baš sam se sjetila jedne svoje kolegice koja je pričala da je odmalena nosila cipele s uloškom, a ima strašno spušteno stopalo...nepopravljivo. A kad smo sa starijim, zbog strašno spuštenih stopala i bolova u potkoljenicama krenuli ortopedu (s nekih 6 godina), odmahnuo je rukom i rekao da je to "bolest suvremenog čovjeka" i da mu može prepisat uloške ako baš hoćemo, a koji neće ništa rješit. Ne moram ni pričat da sam mu kupovala stalno cipele s ulošcima. Danas ima 12,5 godina, br. 45-46, hoda u tenisicama, a ja imam napade panike kad nabavljamo školske papuče. Spušteno stopala - još uvijek, ali bar nema onih bolova. I sad - ti reci!

_____________________________

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
11.11.2009 9:08:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 30
   RE: kakve cipelice?
11.11.2009 9:44:04   
FIONA
žena koja vježba moju nečakinju inače s goljaka rekla....anatomski uložak NE, ali da je peta, prsti i sastrane rub čvrst kako noga ne bi bježala i klizala več da djete ima čvrsti gaz sa cijelim stopalom!!!!
tako da treba nekaj uz nogu i da ima pojačanje okolo di sam navela...ako je to mekano i savitljivo nije dobro!

tako meni rekli, tako ja našla i mala mi puno lijepše gazi nego u mekšim cipama!!!...ali nemaju uložak!


_____________________________

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: kakve cipelice?
11.11.2009 11:48:10   
Buden
mi smo kupili GEOX cipelice i jako smo zadovoljni,drzi mu zglob i jako ljepo koraca u njima, stabilne su i tople. Oko 400 kuna!

_____________________________

Leo 18.01.2009.
04:28h

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!