|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 1.8.2008 17:19:09
|
|
|
|
Ruža
|
Beba 1 čestitke na ! Ne brini previše, probaj se opustiti i uživati u ! Bolovi su normalni u prvom tromjesečju i mene je tako bolilo kao pred mengu. Tinka puno sreće na godišnjem, vrati nam se s velikim i malom u škembi! Dobrodošle i ostale curke!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 1.8.2008 20:37:17
|
|
|
|
zg_cinik
|
kaj "jeli moguče"... kaj zalutale (već rodile)... i ja sam rodil... dvaput... zadnji put prije 15... pa kaj... i izostalo mi... prije nekoliko mjeseci... i baš se veselim... kaj bum opet ponosan... ne kužim vas curke... zakaj imam dojam da mislite da je VAMA važnije....
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 1.8.2008 22:14:41
|
|
|
|
tikica_69
|
I mi se s tobom veselimo, o ti zagrebacki cinice I imas krivi dojam.....mi samo cesce o tome pricamo
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2008 22:44:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.8.2008 17:21:34
|
|
|
|
beba1
|
helllo meni je puuuuno bolje, u petak sam umirala od bolova u trbuhu, mislila sam da ću definitivno procuriti ali nisam danas mi je još nekak najbolje, ne boli me jako trbuh tu i tamo osjetim malo bolova ima kaj novoga kod vas????
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.8.2008 17:23:42
|
|
|
|
koka
|
Drago mi je beba1, hajde se prebaci u birc pa da malo pročakulamo uz kafu.
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.8.2008 17:46:55
|
|
|
|
beba1
|
A kako? neznam ništa o tome, nova sam na forumu????
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.8.2008 17:51:24
|
|
|
|
koka
|
Odeš gore na Ringeraju i klikneš na Caffe bar'' Cookie'', tamo je ekipa .
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 10:10:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Hm......gdja. M mi kasni tri dana Cudno....ili urani ili je tocna ko svicarski sat
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 10:14:28
|
|
|
|
Elena
|
Joj Dragi boze nek kasni jos puno vrjemena,ja ti to zelim od srca Tikice i javi sta je sto pre,uf srce mi lupa zabrzano
< Poruku je uredio Elena -- 11.8.2008 10:15:06 >
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 10:24:41
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Hm......gdja. M mi kasni tri dana Cudno....ili urani ili je tocna ko svicarski sat moguće je moguće
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 12:38:31
|
|
|
|
troubled
|
tikice....ništa neću reći....dok ne bude još vijesti.... ali se tiho radujem, radujem
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 12:44:08
|
|
|
|
tiha
|
jao tikice suze su mi krenule....neka ti kasni 9 mj! zelim ti svu srecu svijeta!!!!
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 14:35:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala drage moje....ja sa bojim i pomisliti na Bojim se vec ne znam kojeg razocaranja po redu, pa cu se probati sad opustiti u kadi i leci malo odrijemati da ne mislim previse o tome .... A ako je ne bude ni sutra, u srijedu odoh po testic Ne znam sto da mislim....tu i tamo me probode lijevi jajnik i bole me malo dole ledja....ostalih, onih klasicnih simptoma nemam poput bolnih cica, napuhnutog trbuha i uzasnih bolova u trbuhu
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 18:09:04
|
|
|
|
Ruža
|
Joj draga daj Bože da je! Držimo fige!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 22:56:30
|
|
|
|
Candy
|
Draga Tikice,želim ti od srca da se javiš s najljepšim vijestima .........
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2008 23:17:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.8.2008 23:29:11
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tiha neka ti kasni 9 mj! zelim ti svu srecu svijeta!!!! I ja potpisujem....Držimo fige!!!!!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 12.8.2008 3:21:56
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: tiha neka ti kasni 9 mj! zelim ti svu srecu svijeta!!!! I ja potpisujem....Držimo fige!!!!! I mi ti želimo tu sreću
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 12.8.2008 8:04:45
|
|
|
|
tikica_69
|
ah...a sto da vam velim....procurila sam jutros a bas sam se nadala da cu izbjeci IVF u rujnu no, zivot ide dalje, sutra sam vec ko nova..................
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 12.8.2008 8:11:19
|
|
|
|
anne
|
Žao mi je Tikice. Drugi put.
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 12.8.2008 8:36:18
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bas mi je zao... Bit ce...uskoro cemo se veseliti skupa s tobom
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 12.8.2008 8:54:25
|
|
|
|
troubled
|
bit će tikice, bit će baš onda kad bude trebalo.....nemoj biti tužna.... slučajnosti ne postoje...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 12.8.2008 19:59:09
|
|
|
|
ivkica
|
Žao mi je tikice.. kažu da se nikad ne treba prestati nadati i pozitivno misliti. I ja se trudim pozitivno misliti. Sada mi kasni tjedan dana , test je bio pozitivan pa sam u petak požurila kod ginekologa i rekap mi je da sumnja na vanmaterničnu ali da još nije siguran.. ne znam samo zašto mi je to i spominjao kad nije siguran Imam česte bolove nisko dolje u trbuhu, par puta je bilo i probadanje a ne znam dal je to uobičajeno? to me i požurilo na prerani pregled kod dr. Sad samo pokušavam pozitivno misliti i učim se strpljenju.. 20.8. na kontrolu..
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 13.8.2008 17:43:21
|
|
|
|
sanjarica
|
samo da se upisem ,da radim na bebacu s dragim..i da ne bi trebala doci crvenka ovog mjeseca.pomalo me strah....
|
|
|
|
Anketa
Nova nagradna igra?anaxxSviđa li vam se nova nagradna igra, trčite li za bodovima, bodrite li našu RR?Da (
87%)

Ne (
5%)

Ne zanima me (
8%)
Broj svih glasova: 76Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!