dviney u 19:05
|
Odštampaj
|
| Stranica: [1] 2 Sljedeća stranica > >> |
|
|||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
| Stranica: [1] 2 Sljedeća stranica > >> |
-
-
Rad od kuće za mame
Autor: JelenaRel
Anketa
Ringerajini forumi
mirna
Kako vam se sviđaju Ringerajini forumi?
odlični su... (77%)

mogli bi biti bolji... (10%)

drugačiji su od svih ostalih... (11%)

nikako mi se ne sviđaju... (3%)

Broj svih glasova: 94
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!
mirna
Kako vam se sviđaju Ringerajini forumi?
odlični su... (77%)
mogli bi biti bolji... (10%)
drugačiji su od svih ostalih... (11%)
nikako mi se ne sviđaju... (3%)
Broj svih glasova: 94
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!
Odštampaj

kad se sjetim da danas već pola plaće (ako sjednu komplikacije) moram "bacit" na kredit, diners, muž za najam stana, račune, a još 1.8. idemo na more.... u minusu sam do grla
bar se to tebi tako cini sa tvog gledista...ja bi posudila od mmame 900 kn neka rijesi prvo tu alimentaciju i onda polako krenula u nabavku stvari za bebu...napisi temu kaj bi ti trebalo i vec bu se naso netko na forumu da to ima...ja uvijek gledam na financije roditelja na nacin da oni imaju pravo trositi na kaj zele...naravno da boli kad nemas a oni rasp...to na sve strane ali eto oni nisu duzni financirati nas...mogla bi ja nabrojati da sam podstanar sa dvoje djece a mtata nikad klincima platio pelene nije dok necakinju jos uvijek financira, pokopao od sogia baku i tako...otisao covjek na karibe za gust a ja kune doma vadim iz kauca...ima toga jos hrpa...ali odlucila sam sama srediti sve kao i do sada tako i dalje...zelim vam srecu i da nadjete vama najbolje rijesenje