|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dok ste na godisnjem...
19.6.2009 18:47:23   
tikica_69
Osim provalnika, velika prijetnja  domu može biti ostavljanje uključenih uređaja ili vode - a kako bi sve bilo na svome mjestu i nakon odmora, najbolje je sastaviti popis stvari koje treba učiniti prije kretanja na putovanje. U kuhinji treba podesiti hladnjak na štedljivi način rada ili ga potpuno isključiti - ali u tom slučaju detaljno očistiti kako ne bi nastala plijesan ili “poplava” zbog otopljenog leda. Isključivanje dovoda plina spriječit će opasnost od požara, a uključeni ne smiju ostati ni električni uređaji. Osim što će nepotrebno trošiti struju, povećavaju rizik od udara groma i požara. U slučaju da voda nije potrebna susjedima najbolje ju je isključiti na glavnom ventilu kako bi se izbjegao rizik od poplave. Ako živite u stanu obavijestite susjeda kojem vjerujete kako vas neće biti i ostavite mu broj telefona. Ključ ostavite kod prijatelja ili rodbine koja će svakih nekoliko dana provjeriti je li sve pod kontrolom, zaliti biljke da ne uvenu i nahraniti kućnog ljubimca. Kako ne bi došlo do nedoumica, savjetuje se izraditi detaljan plan hranjenja i unaprijed nabaviti sve što je potrebno za njegu ljubimca. Ako ne putujete automobilom, ostavite ključeve prijatelju od povjerenja koji će ga povremeno preparkirati kako bi potencijalni lopovi dobili dojam da su ukućani ovdje.
Ako će godišnji odmor trajati više od nekoliko tjedana, savjetuje se platiti sve račune kako opomene ne bi stajale umjesto dobrodošlice. Kronični bolesnici, ljudi slabijeg imuniteta i djeca bi prije odlaska na putovanje trebali preventivno posjetiti liječnika kako bi se spriječio rizik od bolesti.

>>U dobro osvijetljen dom puno je teže provaliti, a uređaji za sigurnosno osvjetljenje dostupni su u mnogim oblicima i mogu se priključiti na većinu priključaka za rasvjetu. Sigurnosni reflektori opremljeni su ugrađenim senzorima koji reagiraju na pokret i osvjetljavaju određeno područje.

>>Sigurnosnom kamerom možete snimiti provalnika i pomoći policiji u njegovom pronalasku, ali i odbiti ga od provale. Mnoge sigurnosne kamere koriste pasivne infracrvene senzore pomoću kojih otkrivaju pokret u svojoj blizini i aktiviraju snimanje ili alarmni sustav.

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dok ste na godisnjem...
20.6.2009 21:39:54   
Ruža
Korisno Tikica!user posted image

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Dok ste na godisnjem...
14.4.2015 12:56:22   
linica123
Naletila sam na ovu temu, pa da usput kažem svoje mišljenje i iskustva. Prvenstveno, ne vezano idemo li na go ili idemo na posao, u svakom slučaju je potrebno provjeriti sve prethodno navedene radnje, ali po mom je potrebno napraviti za početak protuprovalna vrata, jer nam one daju veliku sigurnost. Osim toga, onaj tko može i ima financijskih mogućnosti odličan način je postavljanje nadzornih kamera i korištenje alarmnog sustava. Mi smo već imali pokušaj provale u kuću, ali srećom pa smo imali i protuprovalana vrata koja je bilo nemoguće provaliti, i uz to još i alarm. Tako da lopovi taj put nisu imali sreće. Stoga, sada kada zmo izvan kuće, smo bezbrižni i sigurni.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Dok ste na godisnjem...
26.6.2019 7:15:23   
guycassode258
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.

(Odgovor članu linica123)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!