|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Iznenadite ju brzom penetracijom!
8.6.2009 8:10:18   
tonio11
Kada zaista bude uzbuđena, svoje polagane pokrete samouvjereno i odlučno zamijenite brzima.

Iako je poznato da ženama godi polagano uzbuđivanje prstima, jer više vole svaki podražaj osjetiti posebno, a osim toga se boje da će im prebrzi pokreti možda ozlijediti unutrašnjost vagine, savjetujemo vam da s vremena na vrijeme izvedete upravo tu brzu penetraciju i izludite svoju partnericu do kraja. Najprije se naravno pobrinite da vaši nokti budu lijepo odrezani i izbrušeni te da na prstima nemate kakav prsten, a zatim počnite s penetracijom, koja neka bude sve brža i dublja. Predlažemo da to radite u položaju u kojemu žena stoji s malo raširenim nogama, a vi stojite nasuprot nje i prste joj u vaginu potiskujete odozdo. U tom položaju ćete moći izvoditi zaista brze i intenzivne pokrete, a osim toga ćete ju moći ljubiti po grudima i gledati ravno u lice što će vam dati dodatni poticaj. Nikako se nemojte zaustaviti već ju izludite do kraja. Možda čak do orgazma ili barem do stanja u kome će joj koljena od ugode pokleknuti te će vas zamoliti da se legne. U krevetu tada počnite s potpuno istim pokretima te prstima penetrirajte zaista brzo i intenzivno. Pa ipak pazite da je zaista slučajno...


Izvor: Dnevnohr.com

< Poruku je uredio Renata RR -- 30.6.2009 11:57:32 >
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!