Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:46:51
|
|
|
|
m600
|
cure i ja odoh malo u dvorište pa se moram baciti na kuhanje rižota...uživajte mi čujemo se
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:48:16
|
|
|
|
mrkvač
|
Hej bokić svima! Jeste se naspavali? Već je jako vruće i mislim da bumo danas skuhali se. Sara još ima proljev pa se liječimo doma!
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:52:12
|
|
|
|
duks84
|
Bok svima!! Ja sam nova na ovom forumu što se tiče članstva,ali sve već poduže pratim....ja sam moguća trudnica...trenutno se čeka crveni vrag i molim se da ni ne dođe....pa eto da se javim i da vas sve lijepo pozdravim...pusa svimaaa!!!!!
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:52:46
|
|
|
|
FIONA
|
mrkvač poljubi Saricu u moje ime...bude to prošlo...a mišica mala...samo pazi da Dora ne dobije od nje....
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:53:46
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: duks84 Bok svima!! Ja sam nova na ovom forumu što se tiče članstva,ali sve već poduže pratim....ja sam moguća trudnica...trenutno se čeka crveni vrag i molim se da ni ne dođe....pa eto da se javim i da vas sve lijepo pozdravim...pusa svimaaa!!!!! dobro nam došla draga i želim ti jedan veliki + sad vas stvarno napuštam pa-pa
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:54:25
|
|
|
|
bloom
|
Dobro jutro cure,vidim da ste sve prilično aktivne .Ja sam hm kak to reći nova pa se nadam da se ne ljutite sto se "petljam" u vas razgovor
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:54:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: duks84 Bok svima!! Ja sam nova na ovom forumu što se tiče članstva,ali sve već poduže pratim....ja sam moguća trudnica...trenutno se čeka crveni vrag i molim se da ni ne dođe....pa eto da se javim i da vas sve lijepo pozdravim...pusa svimaaa!!!!! alooohaaaa....baš super da se upisuju stalno nove trudnice...to znači da ipak djelujemo fino i uglađeno...POSEBNO JA!!! duks dobro došla i nadam se na ne buš dobila i da buš uskoro imama mučnine pa sve ostalo kako slijedi... .....
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:54:35
|
|
|
|
mariola
|
ne znam još jel curica il dečko. neki dan nam je rekao kad mi je stavio onu sondu na trbuh da mu se čini da je curica i onda je išao malo bolje vidit pa nikako da beba raširi noge tako da nismo uspjeli vidjeti ništa. ali nije ni bitno. ja sam navaljivala da saznam spol a mm je samo ispitivao je normalna, zdrava ima sve prste na broju i tako ta pitanja i govori mu "daj Hrvoje prestani slušati moju ženu i odgovori mi jel beba zdrava" i jel ti to nama nagovještavaš nešto? mrkvač za ljepoticu
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:55:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: bloom Dobro jutro cure,vidim da ste sve prilično aktivne .Ja sam hm kak to reći nova pa se nadam da se ne ljutite sto se "petljam" u vas razgovor kaj si nore gljive jela...što nas više to bolje....evo i tebi jedan veliki z adobrodošlicu...
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:55:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ola ljudi Kaj ima kod vas? Fionita, kak nam prnceza? Moje djete spava sinoc od 9 sati
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:56:45
|
|
|
|
curice
|
sad stvarno moram ići,bok svima
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:57:06
|
|
|
|
tikica_69
|
A sinoc od 11 pa do sad spavam ko krmak....mene ubilo ono jucer na zraku
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:57:10
|
|
|
|
FIONA
|
WUKI vidiš kako djelujemo umirujuće na Luciju... ...mislim ja djelujem tako na sve... Moja zver spava...baš pijem kavu vani i išla ju pogledati i na putu se spotaknem na komp i eto malo virnula...i ja gibam...
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:57:17
|
|
|
|
mariola
|
dobro došle nove curke duks nadam se da si bloom jesi i ti
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:58:02
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Moja zver spava...baš pijem kavu vani i išla ju pogledati i na putu se spotaknem na komp i eto malo virnula...i ja gibam... To je sigurno jer nemaš štikle
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:58:16
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A sinoc od 11 pa do sad spavam ko krmak....mene ubilo ono jucer na zraku ko kaj... ....i mene ali moja zver ima tempirano buđenje...aufšten u 7.30...
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:58:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: FIONA Moja zver spava...baš pijem kavu vani i išla ju pogledati i na putu se spotaknem na komp i eto malo virnula...i ja gibam... To je sigurno jer nemaš štikle wooow Wuki skužila si me...
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:59:35
|
|
|
|
mariola
|
Tikice od zraka, a? Za bebice vjerujem da je od zraka al ti.....
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:00:28
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mariola Tikice od zraka, a? Za bebice vjerujem da je od zraka al ti..... gle vukla je vino a ne vodu doma...tak da mi fore sa zrakom nemre prodat!!!
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:01:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: mariola Tikice od zraka, a? Za bebice vjerujem da je od zraka al ti..... gle vukla je vino a ne vodu doma...tak da mi fore sa zrakom nemre prodat!!! eto vidiš odmah mi je bila sumnjiva
|
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:02:14
|
|
|
|
bloom
|
IZVORNA PORUKA: mariola dobro došle nove curke duks nadam se da si bloom jesi i ti
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:02:39
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: m600 mariola nosiš curicu???? rekla sam ti ja da je i meni moj ginekolog rekao da je s 12tj. a poslije se ispostavilo da je ... baš super...ma samo da je živo i zdravo a ostalo je manje bitno...... pozz pikachu....kako si? Sorry, mobitel mi stalno zvoni... Evo dobro, ne stignem se često javiti, stalno je neka akcija... Mariola, ipak curica! Imamo žensku klapu!
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:03:20
|
|
|
|
Puli
|
curke kixb> fcc KIDA><<<<ZI(/UU_ ;MUUUUUUUUUUU,uohŠK,ĆKKLŠČLPŠ cvijeta vam svima šalje puse a najveću sari da brzo ozdravi kidam u zvjerinjak raditi kissi kissi
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:03:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne pijem bijelo vino, sam crnjak I sad sam na kavi bez secera sirota
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:03:39
|
|
|
|
bloom
|
komp me zeza.Nisam imam jedno ali se nadam jda bude opet jedno.
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?AdminMoja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?Dudu smo postupno skraćivali škarama dok se dijetetu nije zgadila. (
0%)

Samo smo jednog dan rekli da je netko uzeo dudu. (
0%)

Nešto treće - napišite u komentarima. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!