|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:10:20
|
|
|
|
m600
|
i za mene naravno
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:12:14
|
|
|
|
m600
|
to si dobro rekla zvonki....eh da mi je takav neki samo da ništa ne govori nego sprema (robot) a ja da param oči
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:17:56
|
|
|
|
mayica01
|
izgled nije toliko bitan..crn..plav..smeđ..nije ni bitno.. bitno da ima ono nesto..pogled,osmjeh..smisao za humor.. jednostavan,sportski tip,nekompliciran.. MM ima predivan osmjeh,12g smo zajedno i jos uvijek me nasmijava i voli kao prvog dana..
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 13:27:44
|
|
|
|
natalijax
|
celave glave i malo punasniji i dlakava prsa
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 13:29:57
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: mayica01 izgled nije toliko bitan..crn..plav..smeđ..nije ni bitno.. bitno da ima ono nesto..pogled,osmjeh..smisao za humor.. jednostavan,sportski tip,nekompliciran.. MM ima predivan osmjeh,12g smo zajedno i jos uvijek me nasmijava i voli kao prvog dana.. potpisujem u potpunosti.......
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 13:57:12
|
|
|
|
Anoniman
|
...gentleman... i da mi zna u pravom trenutku reći i pokazati ono što treba. izgled nije toliko bitan kao to nešto... što se vidi na prvi pogled.
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:04:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikakvi....svi su seronje na svoj nacin. Muskarci su mi se svidjali samo u pubertetu. Ak zna popravit pipu, gumu na autu, rijeci dvije lijepe svojoj zeni bar jednom dnevno, ako se sjeti svakih 5 godina neke vase godisnjice, vjerojatno smo osvojile BINGO. Bolje od toga ne postoji u muskom svijetu. Sve drugo je samo nasa uljepsana verzija u mislima i utjeha samoj sebi
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:10:52
|
|
|
|
mrkvač
|
Hej tikice danas stvarno nije tvoj dan!!!!!
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:12:04
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nikakvi....svi su seronje na svoj nacin. Muskarci su mi se svidjali samo u pubertetu. Ak zna popravit pipu, gumu na autu, rijeci dvije lijepe svojoj zeni bar jednom dnevno, ako se sjeti svakih 5 godina neke vase godisnjice, vjerojatno smo osvojile BINGO. Bolje od toga ne postoji u muskom svijetu. Sve drugo je samo nasa uljepsana verzija u mislima i utjeha samoj sebi ah pa to je moj muž
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:52:11
|
|
|
|
Dajana
|
Šarmantan,duhovit, toplih očiju i toplog osmjeha, tamniji, viši i dlakaviji, eto poput Toma Sellecka. Naravno, gospodina savršenog nema ni na ovom ni na drugim planetima.
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:53:26
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ak zna popravit pipu, gumu na autu, rijeci dvije lijepe svojoj zeni bar jednom dnevno, ako se sjeti svakih 5 godina neke vase godisnjice, vjerojatno smo osvojile BINGO. Bolje od toga ne postoji u muskom svijetu. Sve drugo je samo nasa uljepsana verzija u mislima i utjeha samoj sebi E takvog bi ja. Još da izgleda kao onaj duh iz Uvoda u anatomiju... Mljac, rupice na obrazima, prekrasan osmjeh, velike oke, dvodnevna brada......mmmmm
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 16:25:56
|
|
|
|
Njofra
|
M600 pa vidi meni se ne sviđa jer nevidim sve do kraja kao prvo niti ne znam njegovu visinu ni ton glasa pa ni stil oblačenja a na kraju nisam za crne tipove baš više volim čelavce i svjetlije tipove. No trenutno tj. već godinama mi muški idu na živce i ne mogu ih smislit. Rijetko koji je pametan i ima kaj pametnog za reči.
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 16:31:03
|
|
|
|
Njofra
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Pa......zamalo.... Ali, da recimo drži umjesto pendreka usisavač, e onda može E jbt super.
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 19:28:10
|
|
|
|
Kika83
|
Moj mužić me pali
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 19:53:12
|
|
|
|
sanjarica
|
visoki,crni,razvijeni,sa bicepsima mmm,sa guzom jos vise mm,tj da ga imam za sta uhvatit,sa zelenim okicama,dugim trepkama i da je moj.ahah.da je spreman da stane u moju odbranu u svakom smislu,da ima neki sexy oziljak od tuce,da ga nije strah potuci se...uh pa ako nastavim...bice svasta..ajoj
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 20:06:31
|
|
|
|
pufna*
|
IZVORNA PORUKA: sanjarica visoki,crni,razvijeni,sa bicepsima mmm,sa guzom jos vise mm,tj da ga imam za sta uhvatit,sa zelenim okicama,dugim trepkama i da je moj.ahah.da je spreman da stane u moju odbranu u svakom smislu,da ima neki sexy oziljak od tuce,da ga nije strah potuci se...uh pa ako nastavim...bice svasta..ajoj plave okice moj bi se potukao dok trepnes
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 23:23:09
|
|
|
|
kitty
|
koliko sam skuzila tema je kakvi muskarci vas pale a ne kakvog bi kao zivotnog partnera. pale me muskarci koji imaju ono nesto u poglede,divlje,ne znam kako da se izrazim al jako dobro znam sta osjetim tada bas to sam nasla kod svog,kasnije sam mu gurnila usisivac u ruke
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 8:17:13
|
|
|
|
huanita
|
Mene pale oni u uniformi. Pri tom mislim na tipove kao što su njujorški vatrogasci u filmovima. Tvrdi na sve strane. A onda sam o tome pričala učenicima u razredu (o uniformi, ne o tvrdome). Jedan dečko je na to sretno rekao: "Vjekoslavov djed je poštar!" Naravno da smo se svi smijali. Nakon par dana uslijedila je jedna slučajnost. Tata, koji je carinik i koji nikada od 5. do 8. razreda nije došao u uniformi na informacije, iznenada se pojavio, u uniformi. A još je k tome bio i zgodan (čitaj tvrd). Sljedeći sat sam njegovog sina pozvala na razgovor samo da provjerim je li doma pričao o našoj maloj šali s uniformama. "Ma, nisam!" Aha! Mo'š mislit'!
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 11:53:51
|
|
|
|
nemirna mama
|
draga huanita pazi što pričaš....djeca sve izokrenu..... hm....znači uniforme...nisi ni ti luda.....ja ti živim na granici s bih...i kad idem tamo ima dosta "tvrdih"....i s naše strane a bome i s bosanske....... i to baš tvrdih
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 12:00:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Uvek mi je bilo bitno samo da je visok...u mojoj masti najidealniji su bili crni, tamne kose i tamnih ociju, a na kraju sam se uvek zaljubljivala u svetle bitno je da ima ono nesto, taj neki X faktor koji ne moze da se objasni...muskarac moze da bude i najlepsi, ali ako nema to nesto...dzaba mu
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:29:17
|
|
|
|
FIONA
|
visok, crn, tamnoput, da ima smisla za humor, da može trpit moja sranja i deračinu, da voli prat suđe, da voli čagati, da voli putovati, da voli sport i da ima čcvstu guzu...volim tetovaže i jako me privlači upravo to kod mog muža...da imamo svoj posao vjerovatno bi bili oboje hodajuće slikovnice...to nam je zajednička strast i muškarac koji bi me prvivukao vjerojatno bi imao neki mali crtež... slažem se da nije sve u izgledu...neki moji bivši su doslovno hodajuće rugobe ali su u srcu bili vitezi dragosti i ljubavi!... mogu reči da sam u MM našla i jedno i drugo... ..prvilače me onakvi kakav je on!
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:31:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA slažem se da nije sve u izgledu...neki moji bivši su doslovno hodajuće rugobe ali su u srcu bili vitezi dragosti i ljubavi!... ovo moram da potpisem, to si tako dobro rekla
|
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:36:00
|
|
|
|
inna
|
uf trenutno nikakvi. danas me čak ni moj ne pali
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:37:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: inna uf trenutno nikakvi. danas me čak ni moj ne pali gle sad te ja moram potpisati...nakon deset gemišta i rošiljanja na suncu, hrče ko slon bez kljove...da je ne znam ni ja kakav nije mi privlačan...ali je simpatičan...
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:47:47
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam jos od pubetreta sanjala o crnim deckom s plavim ocima i imala sam samo jednoga to je mm svi ostali su bili plavi ili skroz crni samo je jedan CRNI S PLAVIM OKAMA
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!