Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:15:41
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov bila na akupunkturi, ništa nije boljelo, šokirala se kilama, puno moram truda uložit da dođem u normalu, ali imam podršku mm-a, zajedno idemo na režim prehrane i nadamo se rezultatima NEMA CUGE , prave, ali virtulano može sve oooooooooooo vi ste se to stvarno prihvatili za ozbiljno...ajde zelim da ostavris svoj cilj
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:16:35
|
|
|
|
mirna
|
akupunkturi gdje i iz kojeg razloga? marta sto treba raditi? ja sam ti djevojka sa sela, radit cu sve kaj treba za malo mora... curke odoh polako... vec je pol dvanajst, a svako jutro nam je problem dignuti se iz kreveta. svi smo spavalice...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:17:33
|
|
|
|
Marta j
|
Moze Tiha i tako dodite pa malo u more a malo u moje vocnjake. Danas sam se vagala dobila za tri tjedna 2kg sada sam na plus 6.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:18:51
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
akupunktura zbog prekomjerne tj težine...kod jedne dr koja se bavi alternativnim metodama (aku, homeopatija).
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:19:22
|
|
|
|
Marta j
|
Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:20:27
|
|
|
|
piggy
|
floki držim vam fige da uspijete,samo treba vjerovati i pridržavati se nekih pravila
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:20:44
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo. to sve imamo i mi na selu, osim breskve i nektarine... jedino cu trebati fuckati dok berem...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:21:53
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Marta j Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo. to sve imamo i mi na selu, osim breskve i nektarine... jedino cu trebati fuckati dok berem... fiju fiju kroz kapiju i sipamo si rakiju past ce i koja rima da sve stima
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:23:42
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov akupunktura zbog prekomjerne tj težine...kod jedne dr koja se bavi alternativnim metodama (aku, homeopatija). Floki bila ja na faksu, nadam se da će kod tebe bolje upaliti.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:24:41
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Marta j Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo. to sve imamo i mi na selu, osim breskve i nektarine... jedino cu trebati fuckati dok berem... Ja si ove godine necu brati jer ce doci bebica,a mm sklopio jos veci ugovor s konzumom. Mirna samo ti fuckaj FJ-Drzimo da uspije akupunktura.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:24:42
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tiha fiju fiju kroz kapiju i sipamo si rakiju past ce i koja rima da sve stima Tiha legendo!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:29:44
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: tiha fiju fiju kroz kapiju i sipamo si rakiju past ce i koja rima da sve stima Tiha legendo!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:31:17
|
|
|
|
Candy
|
Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:41:16
|
|
|
|
anne
|
Sva sam se sad splašila. Nestalo nam je struje, a bojler za centralno ima električno paljenje. Već se počelo hladiti. Nisam našla ni bateriju da provjerim. Sad se struja hvala Bogu vratila. Još se sva tresem.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:44:14
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ? otvorena je jedna
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:44:18
|
|
|
|
tiha
|
anne bit ce sve ok nebrini i pokusaj se smiriti mi smo uz tebe
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:44:55
|
|
|
|
tiha
|
ja gibam s mmom gledat drakuluuuuuuuuuuuuuu papa ja zavirim poslje
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:45:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Candy Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ? otvorena je jedna i to žestoka
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:46:32
|
|
|
|
piggy
|
anne samo se smiri,jel znaš upaliti ili šta već treba napraviti
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:47:32
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Candy Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ? otvorena je jedna i to žestoka pa zar si sumnjala u moje sposobnosti otvaranja seksi tema
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:50:04
|
|
|
|
anne
|
Ma sad sve radi. Već sam nas zamislila kako drhčemo pod gomilom pokrivača u mom krevetu. Što će se i desiti ako se ne riješi ova plinska kriza!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:50:30
|
|
|
|
Candy
|
Sad sam si fino skuhala čaj i bit' ću fina ... U birtiji nema alkohola,kaj da radim ? Ajooj,Anne...mogu mislit da ti je bio bad....dobro je da je došla brzo.... Probaj se malo opustiti s nama ili...promatrajući kako snijeg pada ...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:51:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
niti malo, draga...zato se ne usudim odgovarati... da ne iskoristiš to protiv mene
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:52:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy Sad sam si fino skuhala čaj i bit' ću fina ... U birtiji nema alkohola,kaj da radim ? pozovi Fionu da vidi kako mi znamo biti fine odo ja na ćorku
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:52:36
|
|
|
|
anne
|
Kaj bi ja bez vas! Da baš lijepo pada. Sutra mi ne gine duga šetnja, ili dvije. Koliko got Sami da. Će bar biti malo toplije? Laku noć FJ.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!