|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Reakcije na trudnocu
28.2.2016 22:17:05   
kvikica
U braku sam godinu dana i saznala sam da sam trudna. Muz je bio sretan, kao i ja. E sad odlucili smo reci samo najuzoj obitelji. Rekla sam mami da ima nesto novo, ona kao da ju je ko osamario, kaze stvarno, znala je o čemu se radi, reko nisam dobila, radila sam test. Samo je jedva rekla nesto kao ne ureklo se, niti me zagrlil niti ista. Ranije me prva pitala kada planiramo djecu jer zeljela je to. Ali sada kada je svatila da cu ostati bez posla... Ne znam kako je tata reagirao, jer ce mu ona reci. A brat mi je bio presretan. A bili su i oni sretni kada je brat saznao da mu je zena trudna. Majka od mog muza nas je takodje poljubila vise puta, cestitala nam oboma. Bas se osjecam nekako bezveze. U godinama sam kada je bolje da imam djecu, nisam ni posao mogla bolji naci jer su svi pitali kad cu radjati, uostalom gdje ima za dvoje, ima i za troje, iako smo podstanari jos. Ja ne radim, moj muz radi i izdrzava nas i moji mi priteknu u pomoc eto jer ja ne radim, ali sam ocekivala da ce se mama veseliti se sa mnom. Svako ko je dobio djecu kaze da Bog jednostavno da cak i vise novaca tada. Sta mislite vi o tome, kako su vasi reagirali?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Reakcije na trudnocu
29.2.2016 9:11:40   
lidac0605
Draga moja,a kaj te briga kak će ko reagirat...tvoj život,tvoje dijete...
Ja ih evo imam sad petero,hvala Bogu...nisam nikad bila bez posla al bio je mm,svašta smo prošli(mi smo 18 god u braku),od danima praznog frižidera do izobilja...nikad me nije bilo briga kak će ko od mojih ili njegovih reagirat na još jednu trudnoću.Nit koga kaj tražim nit mi itko od njih djecu hrani,oblači i školuje...eto moja mama je,kad sam bila 3.put trudna i krvarila na početku trudnoće rekla,kad sam išla u Vinogradsku da se vidi zakaj krvarim,rekla-najbolje da ti njima tam odma veliš da ti to skopaju van jer već krvariš 3 tjedna i s tim djetetom ti sigurno nekaj ne valja i ne bu normalno...eto vlastita majka...ja sam onda dobila živog i zdravog sina...i još 2 nakon njega user posted image
Kaj te briga za reakcije,uživaj u svojoj trudnoći i bebici,uvijek se čovjek nekako snađe,bitno da ste složni,ja to najbolje znam...znaš kak vele-di čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna user posted image ...Bog pomaže hrabrima user posted image


< Poruku je uredio lidac0605 -- 29.2.2016 9:12:40 >


_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu kvikica)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!