|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Movicol junior
15.2.2012 0:16:34   
Ninaa
Za sve one mame koje muku muče sa djecom koja imaju problema sa stolicom ili tvrdoglavom glavicom kakvu ja imam  pa ne želi kakati našli smo lijek.
Kod nas je problem više psiha nego zatvor i ona jednostavno ne želi, bili na pregledu sve je ok, potpuno zdrava i super razvijena za svoju dob, ali kakati je za nju nešto što odbija bilo kako. Pila je portalak, pa sirup od suhe šljive i smokve u kombinaciji s probioticima i sve je to slabo pomagalo, nije kakala od 5 do 7 dana, a za dijete njene dobi koje dosta jede to je bilo užasno. Preporučili nam na pregledu movicol junior to su neki praškići koji se stavljaju u piće i može ih popiti kroz cijeli dan.Naručuju se iz Njemačke i nama su super pomogli tak da kaka svaki drugi dan, još uvijek neće ali ne može više zadržavati stolicu. Eto pa ak netko još ima takvih problema da zna. 

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Movicol junior
15.2.2012 7:35:39   
Nika 24052006
Uh,da am bar za ovo znala kad smo se mučili a kakanjem.Naime,Nika je trpila iz čiste ljubomore kad se Ines rodila...Imali smo stvarno problem,i jedva ga prevladali...Ona bi trpila danima,ja ju posjednem na wc,a ona neće,po pol sata bi sjedila...Na kraju je pretalo samo od sebe,odnosno,kad sam joj objasnila što je klistir,i da će ići na to ako ne bude kakilauser posted image ...Grozna sam,ali morala sam joj to prikazati u najgorm svjetlu,nije bilo druge,jer me bilo strah za njezino zdravlje...

_____________________________

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Movicol junior
15.2.2012 8:18:25   
sina
jooj,kad se samo sjetim svog najmlađeg bratauser posted image user posted image user posted image . kategorično je odbijao kakati,niti se na školjku nije dao,vodali ga po bolnicama,išao na pretrage,čak je i ležao jedno vrijeme u bolnici,pio neke sirupe,pa posebna prehrana....na kraju se to jednog dana normaliziralo i krenulo samo od sebe.... problem je bio psihičke prirode i dok on to sam nije "odradio" u svojoj glavici pomoći nije bilo.

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Movicol junior
19.2.2012 8:39:34   
berny
Baš dobro da si namo to napisala. Hvala ti! I mi smo muku mučili do njegovih 9 mjeseci. O našim smo mukama već puno puta pisali.

Puno smo proučavali i saznali da se u Njemačkoj nabavlja čista laktoza u prahu. Može se kupiti čak i u njihovom DM-u. Našim je prijateljima jako pomogao. Možda je to taj prah?

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Movicol junior
2.6.2012 22:16:25   
lavica81
ninaa ako ti nije problem bi li mi mogla reći gdje si naručila movicol junior i koliko otprilike košta. Od mm rođak ima malenoga od 4 godine s istim problemom i preporučili su mu movicol ali ga ne mogu naći.

može odgovor tu ili na pp

unaprijed hvala.

_____________________________

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!