|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rozi iscjedak?!
20.4.2012 11:05:16   
calpurnia
Pozdrav cure! Nova sam ovdje pa ako sam na krivom mjestu otvorila temu ili ako već postoji slobodno prebacite!
Pa ovako, u 14. sam tjednu trudnoće. Prije cca tjedan dana mi se pojavilo kao neko slabo krvarenje, ali toliko slabo da mi je ujutro i navecer na gacicama ostala fleka tamnosmeđe boje, kao na kraju menzisa (trajalo je taj dan). Dovoljno da dignem paniku i odem kod svog ginekologa i u bolnicu! Ispalo je da je sve u redu sa bebom i da ja nigdje ne krvarim (barem su oni rekli da nema tragova niti znakova krvarenja) samo da nisko nosim i da je ostalo u Božjim rukama. Ali zadnjih dana mi se počeo pojavljivati rozi sluzavi iscjedak (malo mi neugodno to ovako napisati ali ne znam kako drugačije objasniti). Nije konstantno, ali se svako malo pokaže. Inače imam ful jak iscjedak! Ima li netko sličnih iskustava? Je li to uopće normalno u trudnoći? Hvala unaprijed :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rozi iscjedak?!
20.4.2012 11:27:48   
zara13
ja sam imala slično tako sa mj i pol i dao mi je tablete da koristim vaginalno nemogu se sada sjetit kako su se zvale uglavnom su služile za zadržavanje plaoda i morala sam mirovati i nakon dva dana korištenja stalo je i smirilo se.a da odeš po drugo mišljenje kod privatnika il drugog gin?

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Rozi iscjedak?!
20.4.2012 11:32:42   
larousse
Mislim da su te vaginalne tablete utrogestan, . Ja sam koristila duphaston, oralna primjena, također za održavanje ploda. Ali mislim da ti je najpametnije otić kod ginekologa!!!

_____________________________

20.08. naša srećica

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Rozi iscjedak?!
20.4.2012 11:39:13   
calpurnia
Bila sam kod svog ginekologa (privatno), ali sam za svaki slučaj išla i u bolnicu. Dobila sam isti odgovor - da je sve u redu, ali da se moram pripaziti odnosno mirovati do sljedećeg pregleda koji je u ponedjeljak! Zato pitam ima li netko s time iskustva! Svejedno hvala cure.

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!