|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prijateljica ili šta?
26.8.2010 18:31:02   
tiny
Ovako,imam jednu prijateljicu koja mi je i susjeda.U biti,mi smo dobre,ali mi je postala naporna jer svaki dan zove da ja dođem njoj i ili ona meni na kavu,ali svaki Božji dan.Iskreno,nit imam vremena,a ni zivaca za to.Ja ujutro kad se ustanem pijem sama kavu,a ona spava do 9-10 sati i onda zove.Tada vec pripremam rucak i jednostavno ne mogu tada piti kavu.
Šta mi jos ide na zivce kod nje,ima dvije curice,jedna je starija 2 g.od moje Mie,a druga mlađa 1,5 g.kad god oni dođu kod mene,starija ko baba neka,odvuce Miu sa strane i šapce joj kao nece se vise igrati s njom ako joj ova nesto ne da sto ona zeli,a Mia onda sve dopusta samo da se igraju.Mlađa koristi guzvu i hoce da je stalno sve po njenom,jer ako nije ta moja prijateljica trazi od ove dvije da joj sve puste,jer je ona mala.Jos se nasa djeca nisu poigrala da se njena starija nije izderala na moju Miu,i kad sam joj ja rekla da to vise nikad ne smije uraditi,moja prijateljica umjesto da opomene svoju malu,jos je lozi da meni odgovara i bude drska,pa stani malo.ali da vi vidite to dijete od 8 god.kako je drska,kad se prepire sa mnom,:ti suti,ko je tebe sta pito,ti ces mi reci itd user posted image .a ova samo suti.Pa mojoj nije nikad palo na pamet da odgovara starijoj osobi,pa di ti je odgoj user posted image .
Jednom mi u gradu i ja i ona pricamo nesto,a mlađa je stalno nesto poteze i neda joj da prica,i ja kazem maloj,daj prestani vise,a ona kao maloj:ma pusti ti tinu,to je ona ljubomorna sto ne moze imati malo dijete,heloooo?????kad sam joj rekla da ona da je prava prijateljica,ne bi to ni pomislila,a ne rekla mi,ona samo ma to se ja zezam,pa kad vec znas kroz sta sam sve prosla i jos prolazim,ne bi se ni nasalila s tim.
Danas popodne Mia zaspala,ja zakljucala kucu,iskljucila telefon i ja isto malo legla s Mijom,kad zvoni ona,ja necu da otvaram,legla zena na zvono,nece da ode,cujem ja malu kako place oce ona kod Mie,ali jednostavno nemam vise volje na takve prijateljice gubit vrijeme i zivce.maloprije zove na tel.kao di sam bila,ja kazem u kuci,a ona pa ja dolazila,zakljucano,ja kazem da je Mia spavala,ja se kupala i nisam ni cula zvono,a ona podrugljivo,pa kako ti se Mia vratila kuci,a ja user posted image ,zar nisi rekla da je cili dan vani s prijateljicama.A evo sta je bilo,zove ona danas,moze li dovest malu kod mene,ona ide na pregled,ja kazem mozes,ali Mia se igra s drugom djecom vani i ja je necu zvat kuci radi njene male,a ova nece ni s kim drugim,a Mia oce da leta,a ne samo u kuci da bude.i jos im ja nedam u sobu, i tu se gospođa naljuti.ma sta mi imaju skakati po krevetu,di moje dijete spava.
Najbolje je jos kad baca komentare kao kako je Mia debela,pa pogledaj svoje prije,mala joj ima skoro 5 godina i jedva 13 kila,pa brini se zeno za svoju djecu.i kad pođe meni kao u sali,ja ne mogu zatrudnit,i ne mogu imat djece,pa imam jedno,i mogu zatrudnit,ali zaboli kad ti netko tako nesto kaze.tako je pocetkom ove godine nazvala isto jednu susjedu koja je zatrudnila i to joj je 4 dijete i ova se njoj naslađiva i pametuje kao jeli ona normalna,4 djece,ova joj naravno odbrusi,ma ko si ti da mi se naslađivas,neces ih ti hranit.nakon 3 mj.i ona zatrudni,i place kao nije planirala,muz je nagovara da pobaci,ali ona nece.Sad se meni naslađiva kako je ona trudna,a ja ne mogu zatrudnit,mislim,nisam ljubomorna na nju,ali neda mi se vise slusati njene gluposti.eto,jeli to prijateljica ili stauser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 27.8.2010 12:32:58 >


_____________________________

mjenjam potpis....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 18:35:35   
sina
ma,kakva prijateljica!?? to je ,to je... ne znam kaj da velim,parazit u prvom redu,beskičmenjak bez mozga....ma bolje da ne pišem dalje,ugl. ja sam se takvih riješila bez pol frke i puno,puno lakše disala....

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 18:42:03   
danery
tiny jesi ti to opisala onu moju susjedu-prijateljicu??

ja sam se hvala bogu nekako riješila mučenja...ostale smo dobre,ali sam definirala neke stvari i postavila granice...i sad sve ok...
sretno ti da se i vi tako dogovorite...



_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 18:42:32   
Thea
Draga moja daleko je to od prijateljice... Riješi se ti nje po kratkom postupku i gotovo...

_____________________________

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 18:44:00   
marija0
ma kakva prijateljica, odje_i to!!! oprosti zgrozila me priča pa nemogu bit fina sorry

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 18:53:55   
tiny
pa mislim stvarno,ta zena doslovno ne zna sta da radi od sebe citav dan,neda joj se cistiti kucu,rucak ne kuha,smrlja nesto navecer nabrzinu i to je njoj sve sto napravi.a i kad dođe na kavu ne zna otici barem 2 sata,ma mogla bi sad napisati 10 stranica o njenim glupostima i "inteligenciji".

_____________________________

mjenjam potpis....

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 18:58:05   
danery
joj ne uzrujavaj se oko bedaste žene,niš ti ne koristi...riješi taj odnos i reci joj što misliš,a ona nek se ljuti ak hoće...pa nema tebe nitko pravo zezati u tvojoj kući ...
a ima li ona kakvo društvo osim tebe?


_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 19:04:13   
tiny
pa ima  ona jos prijateljica,ali nije s njima svaki dan,i uvijek naglasava kako je jedna njena prijateljica super nije ko ja,pa izvoli i zajeb...nju svaki dan,a mene pusti na miru.ma skuzila je ona danas da nisam raspolozena za nju svaki dan po 3 sata,i naljutila se ona,ali zaboli me.ne mogu ja ljeciti njene frustracije,imam ja i svojih briga.

_____________________________

mjenjam potpis....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 19:10:05   
marija0
‎ ‎...život je prekratak da bi se budili ujutro sa žaljenjem...voli ljude koji su dobri prema tebi, zaboravi na one druge i vjeruj da se sve događa sa nekim razlogom...ako dobiješ šansu, iskoristi je, a ako ti promjeni život, to je OK!ovo je kopiran status sa fb od moje priateljice kojeg je sad napisala a ja se odma sitila tebe


(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: prijateljica ili sta?
26.8.2010 19:39:18   
lilia
Luda neka susjeda, otpili je po kratkom postupku. user posted image

_____________________________

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!