|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   alergijski rinitis
17.12.2010 21:23:39   
mala pcelica
bili smo na pregledu kod orl u bgd i maja ima uvecana sva tri krajnika i trebace to operisati kao i stavljati cjevcice u usi,a izmedju toga ima i alergijski rinitis blagog oblika pa me sad zanima sta je to i kako se ljeci...dobila je neka dva sirupa aerius i fluimucil da pije ,a fizioloskom da joj ispiremo nos,al nije mi jasno kad smo joj vadili krv na alergije nije nista pokazalo da je alergicna na bilo sta user posted image user posted image dajte sve sta znate o tom rinitisu user posted image

_____________________________

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: alergijski rinitis
17.12.2010 21:33:44   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: alergijski rinitis
17.12.2010 23:37:07   
dikac
dora (3,5g) ima dijagnozu alergijskog i vazomotornog rinitisa. u 5.mjesecu smo radili alergo testove, bockali su je na 27 alergena i nije ništa nađeno, krv je izvadila na grinju i nalaz je bio negativan. iz brisa nosa i na temelju obiteljske anamneze dali su nam dijagnozu alergijskog rinitisa. od početka 9.mjeseca svaki dan je na sigulairu i puno je bolje nego prošle godine.
ono što se meni čini je da kada u vrtiću pobere virozu kod nje se zbog pada imuniteta aktivira alergija i da sada radimo test najvjerojatnije bi nešto pokazalo. Manifestira joj se na način da ne može spavati jer joj se iz nosa stalno slijeva u grlo pa jako kašlje. Onda krenemo usisavati nos i do 3 puta tijekom noći. ove godine je takva situacija jer je na lijeku, a prošle godine smo uredno završavali na hitnoj jer je kašljala do povraćanja. Sekretić iz nosa je uvijek bijele, prozirne boje.
neki doktori su mišljenja da se o alergijskom rinitisu ne može pričati dok se ne pronađe alergen. Kod nas je slučaj da bez obzira što nije pronađen alergen, primamo terapiju koja nam pomaže.
da, testiranje je rađeno u 5.mjesecu kada je njoj počelo biti ok. 4 mjeseca nismo imali nikakv problem(5., 6., 7. i 8.), a u 9. mjesecu opet problemi. ići ćemo na kontrolni pregled na proljeće pa ćemo vidjeti što kažu.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: alergijski rinitis
18.12.2010 21:06:33   
ejmama
Nas je Aerius spasio, dugo vremena nam dr.nije htjela ništa dati tako da se jadna gušila, kapilare su joj bile ispucane od kašlja, naša dr. je rekla da nebi htjela davati joj terapiju jer nezna dali bi joj više škodila ili pomogla, na kraju smo bar dobili Aerius.

_____________________________

H 07 E 09

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: alergijski rinitis
18.12.2010 22:27:52   
BUMBI
D isto ima i koristimo Singular mini i nasonex sprej za nosi i otkad smo to dobili preporodio seuser posted image user posted image
Njega je jako svrbio nos,a kad je ambrozija cvjetala kihao je jako i oči su g svrbile.Inače i mi smo se testirali i pozitivan je i na plijesan i grinje i te trave.
Dali vas je uputio negdje na  alergijsko testiranje?


_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!