|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   cista u trudnoći
22.8.2008 14:37:08   
Indy

hello! sa 8tj. sam išla kod doktorice i ona mi je potvrdila trudnoću, moji osjećaji sreće su se pomješali sa strahom kad je na ultrazvuku otkrila i cistu na desnom jajniku promjera 4x5, iako je ona meni rekla da to hoće se napraviti u početku trudnoće, ja sam svejedno zabrinuta. što će biti s tom cistom ako ne pukne sama, jer koliko znam još je tu a sad sam u 27tj. jel ona može smetati bebi ili nekako naškoditi? jel može zapriječiti normalan porod? user posted image jel ima netko s iskustvom s tim?
Hvalauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: cista u trudnoći
22.8.2008 14:45:55   
BUMBIKA
Ja sam isto imala cistu na jajniku u trudnoći,a i prije trudnoće.U početku mi je bila stalno rasla,pa se počela smanjivati i onda pukla,nisam ništa osjetila.Ne sjećam se točno kada mi je pukla,ali mi je rakla da to nije ništa strašno i da ne ugrožava bebu,ali da mi nije pukla trebala bi otići da mi ju operiraju.A to ti nije klasična operacija,nego neko spaljivanje,neznam točno.Uglavnom ništa strašno.I ja sam se bila uplašila kad mi je to bila rekla

_____________________________

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!