|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Međunarodna smotra folklora
15.7.2009 8:08:32   
Puli
Danas se  u Zagrebu otvara 43.Međunarodna smotra folklora i traje do nedjelje

mi se ovih dana planiramo prošetati i pogledati malo folklor

pa ako bude zainteresiranih sa raje da nam se pridruže  javite nam se na pp

evo i linka  smotre

http://www.msf.hr/Smotra2007/index-smotra.htm



43. međunarodna smotra folklora

user posted image Međunarodna smotra folklora održava se u Zagrebu od 1966. godine, a nastavlja tradiciju smotri hrvatske seljačke kulture započetu davnih 1930-ih godina. Smotra predstavlja i promiče tradicijsku kulturnu baštinu svih svojih sudionika te potiče međukulturne i međuetničke komunikacije u Europi, ali i s drugim kontinentima.
Ove se godine održava 43. međunarodna smotra folklora. Kao i dosad na njoj sudjeluju izabrana kulturno-umjetnička društva i neformalne folklorne skupine iz Hrvatske, predstavljajući sve krajeve Hrvatske, odnosno raznolikost njihovih folklornih oblika. Na Smotri gostuju i strani folklorni ansambli iz Europe i s drugih kontinenata.
U okviru programa Smotre dvije su priredbe posvećene odabranim temama: folkloru Istre te kolu kao univerzalnom plesnom obliku koji povezuje domaće i strane sudionike. Temu Istre upotpunjuju i popratne priredbe: koncerti pučkog crkvenog pjevanja i etnoglazbe.
43. međunarodnu smotru folklora prati i predstavljanje nosača zvuka (Tradicijsko crkveno pučko pjevanje otoka Šolte) te brojne glazbene i plesne radionice, koje posljednjih godina obilježavaju ovu Smotru.
Program Međunarodne smotre folklora u Zagrebu odvija se od srijede do nedjelje trećega tjedna srpnja na dvije pozornice: na Gornjemu gradu (pozornica na Gradecu) i na Trgu bana Josipa Jelačića, a sudionici Smotre gostuju i izvan Zagreba.




_____________________________

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!