|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Namjerni pobačaj i njegov utjecaj na plodnost
15.4.2009 10:55:46   
tikica_69
Među neplodnim ženama jako je mali broj onih koje imaju poteškoća i ne mogu zanijeti zbog brojnih abortusa. Ili drugim riječima - broj abortusa samo u veoma rijetkim slučajevima utječe na kasniju mogućnost da zanosimo.  

I onda kada smo protiv abortusa iz (moralnih ili nekih drugih) razloga, ne bismo smjeli spriječavati da ga žena može obaviti u ustanovi koja će joj pružati mogućnost stručne izvedbe abortusa, jer loše napravljen abortus može napraviti još veću štetu. Žena se može razboljeti, pa čak i umrijeti. Žena će napraviti abortus i onda kad to znači da će joj prouzročiti veliku štetu. Vjerjatno je dosta onih koji se pitaju zbog čega bi društvo moralo još i tješiti i pomagati onima koje su »neodgovorne i bez savjesti«? Zbog toga bismo u razvoju civilizacije morali ipak napraviti nekolio koraka naprijed od naših majmunskih predaka. Ljudi koji misle da bi žene koje su se odlučile na abortus osim psihičke patnje koju osjećaju morale i dodatno patiti, najmanje su kompetenti za komentiranje, jer je stanje njihove savjesti gotovo upitnije no stanje savjesti onih koje su se odlučile na abortus.


_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

dojenje
andela1

Smatrate li da je istina; kad zena sto duze doji-dijete ima bolji imunitet??

da, i zato sam nastojala sto duze (57%)

ne, i nije mi zao sto nisam dojila (15%)

da,i zao mi je sto nisam dojila (8%)

dojila sam dugo,ali ne smatram (19%)


Broj svih glasova: 829

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!