|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Skroz zbunjena
23.2.2014 0:40:58   
Leonee
Pozz cure

evo mene po prvi puta ovdje. Citam forum vec neko vrijeme ali nikako da nesto i napisem. Lagano me depresija vec dohvatila pa bi dobro dosao kakav savjet.

Prije dvije godine sam po prvi puta ostala trudna. Buduci da smo MM i ja stvarno zeljeli bebu, sreci nije bilo kraja, no nije dugo potrajalo. Radila sam 3 kucna testa u razmaku od po tjedan dana, svi negativni, vadila krv na betu kad ono pozitivno, bila je mala vrijednost ali ginic rekao da je to to. Pricekali smo sa UZV 2 tjedna da bi se ipak nesto vidjelo, no nije bilo nicega. Ponovo vadila betu, a ona i dalje raste. Nakon toga smo ponovo nakon tjedan dana radili UZV, ali i dalje nista. Ginic poceo sumnjati na vanmatericnu i uputio me kod drugog doktora. On rekao da ne vidi nista, ali da postoji mogucnost da je vanmatericna i poslao me u bolnicu da pratimo razvoj situacije. Taj dan kad sam ostala lezati,beta je pocela padati, pojavilo se blago krvarenje koje se primjecivalo samo poslije mokrenja na papiru, i bolovi u donjem dijelu stomaka. Usred noci mi je pozlilo, pocela sam jako krvariti i pala u nesvjest od bolova. Odmah su me spakovali u operacijsku salu i laparoskopski me ocistili. Rekli su da nisu pronasli nista i da ne znaju sta mi se desilo.

Poslije toga sam godinu dana imala cikluse duljine 11-12 tjedana. Ginic je rekao da mi ne moze pomoci i dao mi Lyndinete kako bi se jajnici malo odmorili. Nisam kukavica, ali trebalo mi je vremena da se odvazim pokusati ponovo. Prestala sam uzimati te tablete u 10. mj 2013. tada sam i imala zadnju user posted image . Od tada pokusavamo, ali bezuspjesno. Ako nema user posted image vjerojatno nema ni ovulacije. Prije deset dana sam dobila Duphaston, da izreguliramo ciklus. Prekjucer me je pocelo probadati u desnom jajniku, uz blago smedji rastezljiv iscjedak. Jucer sam koristila LH trakicu, al je bila negativna. Jel moguce da je bila O ali da sam zakasnila sa trakicom? Pokazuje li ona pozitivan rezultat samo prije ili i za vrijeme o?

Previse citam na sve strane i samo sam sve vise zbunjena. Ima li tko slicnu situaciju/problem? Svaki savjet je dobrodosao user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Skroz zbunjena
23.2.2014 9:47:59   
perlica55
Leone dobro došla i što prije postala ponosna user posted image
Žao mi je zbog svega, al moraš biti hrabra!
Ak si prije 10 dana koristila Duphastone,
mislim da bi trebala dobiti user posted image
tek nakon menge bi trebala raditi LH trakice
i čekati O. Ako ti kroz 2/3 dana ne dođe
menga, odi ponovno kod G nek pogleda
na UZV kakvo je stanje, koliki je endometrij
i dal ima folikula.
Ne razumijem zašto su ti dugi ciklusi?
Imaš li možda PCOS? Dal si kontrolirala
spolne hormone? Ako nisi moja preporuka
je da od G tražiš uputnicu, pa kad dobiješ
mengu 2-5 dan ciklusa izvadiš krv i vidiš
što se događa. Dal si radila cervikalne briseve?
Možda imaš nekekvu bakteriju koja ometa začeće?!
Mi trudilice, družimo se na odbrojavanju, dok
čekamo naše user posted image ak želiš
pridruži nam se..

_____________________________

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Leonee)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Skroz zbunjena
24.2.2014 11:16:26   
Leonee
Draga perlice, hvala ti na dobrodoslici :)

10. 2. sam bila kod G, radili smo bris i vadila sam krv za hormone. Cekam nalaze. Zadnji put sam to radila prije godinu i pol i sve je bilo u redu. Na UZV sve izgleda u redu, sve je normalne velicine i izgleda, tako pise bar :) Sto se tice PCOS-a, doktor koji me je operirao, rekao je da je vrlo vjerojatno to u pitanju, ali da nije na njemu da on to provjerava nego da to moja G odradi, al kako bi ti rekla, njoj sve moram nacrtati da bi nesto odradila tako da je i za ovo rekla da ne mora biti i na tome je ostalo.

U srijedu ili cetvrtak cu otici po nalaze krvi, pa cemo vidjeti kako hormoni stoje.

Danas je vec 13. dan kako pijem duphaston, ali od user posted image jos ni traga ni glasa. Bilo je samo slabog smeckastog iscjetka 3 dana i to je stalo. Valjda ce skoro, da bar znam na cemu sam..

U svakom slucaju, pridruzujem se odbrojavanju, da se malo druzimo.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!