|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
14.4.2014 8:50:42   
elina
bokić....svugdi čitam da je srebro dobro za bebin nosić i da se može bez problema koristit.Moja malecka ima 4 mj.pa me zanima ima li tko iskustva s srebrom?

< Poruku je uredio Zvonki -- 23.4.2014 16:09:29 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
14.4.2014 8:54:47   
monstrum
Mi smo ga kupili u bio&bio i koristili za kožu..malena mi ima atopijski dermatitis, pa se ovo pokazalo kao super pomoć... idealno je i kao zaštitni sloj kod alergija..

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
14.4.2014 9:00:36   
elina
znači koža može,onda valjda može i sluznica.....začepljen joj je nosić i ukapala bi joj kapljicu koju u nos ali još sam pod ??? dal je to ok??!!

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
14.4.2014 11:17:32   
keyt
Mišljenja su i ovdje podijeljena, neki će ti reći da može u nosić, a neki da ne, postoji i puno stručnih i "stručnih" rasprava na ovu temu. Ima puno mama koje ga stavljaju u nosić i s njihovim je bebama sve u redu. Ja sam ga skoro bila kupila u Bio&Bio, međutim na kraju nisam jer nama još kod malo jačih prehlada pomogne povremeno kapanje slane vode, s nešto većim omjerom soli od fiziološke.

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
14.4.2014 16:33:42   
ucitelj
e pa ja sam isto dobila savjet za to cudo za u nosic ionsko al nikako da ga nabavim ne znam jel steti ili pomaze valjda ce se neko javiti s dobrim idejama user posted image

_____________________________

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
15.4.2014 7:52:37   
elina
Da,i ja čekam hoće li se ko javit s iskustvom...ja ga imam doma,a mislim da ću probat jednom pa da vidimo!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
16.4.2014 9:17:04   
andydea
Elina jedno veliko da za ionsko srebro..Potpuno je prirodno i ljekovitost mu je kao lepeza..U mojoj kuci se koristi skoro svakodnevno..Nisam na kompu pa da ne pisem bibliju..a mogla bi..ukratko ljeci alergije,dermatitise i promjene na kozi, smanjuje stres,ljeci upale, oporavlja nakon bolesti..pomaze kod zastopanog nosica , upalu oka i uha..ma jos puno toga..Ljudi ga piju, mazu na kozu i spricaju..Kod male dijece i beba pokazao se jako ucinkovit i ljekovit..iskreno ja ne poznajem osobu da nije rekla da joj nije pomogao.Moj muz svaki dan ga pije jer je teski alergicar..od kad pije nema vise crvene oci i ne kise..Moja Laura namaze na bjeloocnice i prestane ju boliti glava..Sa Di nikada nisam isla doktoru jer ga uvijek izljecim doma sama sa srebrom..nosic obavezno kapam cak i preventivno..ima za kupiti na spricu..i za dva dana kod prehlada prestane curiti.
Postoji ultra i normal ionsko srebro..ultra je jace procisceno, ali ljekovitost je jednaka ! Svakako savjetujem ionsko srebro za bilo kakvu tegobu i dapace kod zacepljenog nosica..Pocnite vjerovati prirodi i maknite se od kemijskih pripravka kojih nazalost ima jako puno i za djecu...samo roditelji nisu s time dobro upoznati !

_____________________________

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: ionsko-koloidno srebro i bebin nosić
16.4.2014 14:40:19   
elina
e,moram reci da sam ga isprobala...nisam mogla docekat da neko odgovoriuser posted image pa sam joj prekjucer ukapala u nosic 2 x po kapljicu,cisto da probam,i vec sutradan sam primjetila da je bolje,tako da,potaknuta i tvojim iskustvom,veselouser posted image ga nastavljamo koristiti ! fala ti andydea!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!