|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trombofilni test
9.11.2011 12:07:55   
Pokahontas
Da li je neko radio trombofilni test i genetske faktore trombofilije? Dr.me poslala na te pretrage jer mi beba ima zastoj u rastu a prvi porod mi je bio u 28 tjednu,beba je također bila nesto manja. Zanima me kako taj test izgleda i za koliko su gotovi nalazi?Ispricavam se ako tema vec postoji,nisam uspjela naći ništa o tome a prilično mi je hitno.

< Poruku je uredio anaxx -- 10.11.2011 8:47:33 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trombofilni test
9.11.2011 12:56:16   
Arnika
Pozdrav

Evo mojeg iskustva: ja sam rizična trudnica, 5 trudnoća,a jedno dijete. Također sam radila test na trombofiliju sada čekam rezultate (čeka se dva tjedna).
Mene su uputili privatno da se javim profesorici Snježani Škrablin (Korčulanska 3 F, Zagreb 01 618 0955). Ona radi u Petrovoj bolnici u Zagrebu, Nakon pregleda uputila me na bolničko liječenje u Petrovu gdje su mi u roku od 5 dana obavili sve pretrage. Radili su mi test na šećer i uzeli "pola litre krvi" za različite analize među kojima je bila i trombofilija.
p.s. Bolnica je super, novouređena i imaju tv u sobama.

< Poruku je uredio anaxx -- 10.11.2011 8:47:45 >

(Odgovor članu Pokahontas)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Trombofilni test
9.11.2011 13:56:05   
Pokahontas
Ja sam iz Istre, tako da su me uputili na laboratorij u Rijeku.Vjerujem da bi bilo bolje da to obavim u bolnici,pogotovo jer sam na strogom mirovanju.Malo me buni što bi jedan dio trebala vaditi sutra a drugi dio sljedeći tjedan, ili mogu sve vaditi drugi tjedan ali onda će mi dio smrznuti i analizirati tek za mjesec dana( dio koji analiziraju u Rijeci rade samo jednom mjesečno).Kako sam sada u 27.tjednu čini mi se da bi to moglo biti prekasno. Vadi se krv samo jednom ili u više navrata tokom nekog razdoblja?

< Poruku je uredio anaxx -- 10.11.2011 8:48:31 >

(Odgovor članu Arnika)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!