|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Školarci na praznicima
19.6.2012 12:27:47   
Zvonki
Počeli su školski praznici. Većina nas (kažem većina ali mislim da je ipak manjina user posted image ) moramo svoje školarce ostavljati doma - same. Kako im organizirate vrijeme? Što im nudite kao zanimaciju?

Ja svojima dnevno napišem prvo obaveze koje imaju za obaviti, pa izađu malo van iako je već jako vruće kad se ustanu pa ne volim da se smucaju po suncu. Planiram im davati i školske obaveze, tipa sat vremena vježbanja. Pogotovo stariju jer je ove godine gotovo sve svoje petice zamjenila sa četvorkama user posted image



_____________________________

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Školarci na praznicima
20.6.2012 9:26:52   
opic30
imam isti problem. kako su za vrijeme nastave bile zabranjene igrice na kompu i plejcu, već u petak sam rekla sinu da se sada može igrati koliko hoće. kako ne može tako cijeli dan gledati u kojekakve ekrane pa smo sada to ograničili na dva sata dnevno i imam problem sa ostatkom dana. pogotovo dok su ovako vrući dani pa ne može van.

_____________________________

26.06.2001. Jo
15.02.2010. Ja

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Školarci na praznicima
20.6.2012 22:25:12   
inesica
Izgleda da treba ponovno uciti djecu igrati se. Ova djeca danas to vise ne znaju jer su ovisna o virtualnim svjetovima TV-a i kompjutera. Ima odlicnih starih igara koje nikad ne zastarjevaju, samo treba kod djece stvoriti interes, znaci polako ih uvoditi i igrati se zajedno s njima. Na webu mozes naci puno stranica koje ce ti dati milijun prijedloga kako korisno ispuniti vrijeme. Pomoci ce ti i ako znas sto tvoje dijete inace zanima, sport, mozgalice, slagalice, pjesma, slikanje...

_____________________________

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu opic30)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Školarci na praznicima
21.6.2012 9:06:48   
ninolina
Uf neznam kako bi da ih ostavim same. Ali meni je sad odmor ko i njima jer kad idu u školu teksas. Za sad je dobro, škola im nudi puno programa ljetne igraonice tak da je mali i do dva puta u školi preko dana. Stalno nešto. A i kad smo doma svi skupa, svakiima svoju obavezu. A kako kad su sami, nemam pojma kak bi ih ostavila da se zabavljaju. Mislim da bi im dadilju našlauser posted image

_____________________________

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!