|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 11:50:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Debeli... i radio je te korake prvih par mjeseci veze.. mislim da mu prva tri-četiri mjeseca nisam prva poslala poruku niti ga nazvala, čisti da vidim koliko je zagrijan
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:11:07
|
|
|
|
božica
|
čisti da vidim koliko je zagrijan e ja sam se isto naćekala dok on napokon zagrize pošteno sve je bilo cici mici te na kavu te na jezero pričati cugati te ovo te ono a gdje je pusa ......
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:15:05
|
|
|
|
tiha
|
meni je mm prvi prisao i morao me mjesecima obljetati jako dugo se ja njemu nisam javljala nego on meni ali to mi je bilo bas cakano znala sam da mu je jako stalo b i da je zagrijan do jaja
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:16:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:29:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: božica a gdje je pusa ...... čekala sam ju tri izlazka ... već sam pomislila da nekaj nije u redu s njim (nikako sa mnom) jer upoznali smo se na crkvenom zboru, pa reko da nije možda u svećenike mislio
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:33:22
|
|
|
|
božica
|
reko da nije možda u svećenike mislio a flori opreza nikad dosta
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:52:36
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: božica a gdje je pusa ...... čekala sam ju tri izlazka ... već sam pomislila da nekaj nije u redu s njim (nikako sa mnom) jer upoznali smo se na crkvenom zboru, pa reko da nije možda u svećenike mislio Joj tak je i moj! Bili na kavama koje su trajale i po 2, 3 sata, a on me nije ni pokušao poljubit? Već sam bila lagano luda.
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 13:18:21
|
|
|
|
Ruža
|
On! Taman sa bila izašla iz duge veze i ušla u tu samo da me svi ostave na miru, s pomisli kako će trajati mjesec dana i to je to. Ali bio je uporan.
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 15:14:15
|
|
|
|
Marta j
|
On al kao on je meni slucajno poslao sms-Kako si,sta radis ocemo na jednu kavicu!I dan danas tvrdi da je bilo slucajno,onda smo visili po kavama i izlascima i tek nakon 2mj pala pusa ja vec mislila da nesto nije uredu s njime. I nakon mjesec dana poceli skupa ziviti i evo ga jos sam tu.A pusu cekala 2mj,a za zivit skupa mjesec nigdje logike. A zanimljivo je sto dok nisam pocela izlaziti s njime kada je netko pricao o njemu ja govorila kako je on dosadan,glup nema sta nisam i na kraju se ja zaljubila jos me svi zbog tog zezaju. Sada ga nebi mjenjala za nikog.Mi smo imali skroz cudan pocetak.
|
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 16:41:25
|
|
|
|
kitty
|
ja sve sam ja inicirala
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 16:46:22
|
|
|
|
nikoleta
|
Ja sam mu prišla prva a on je počeo slat sms-ove non stop i bio je jaaako uporan...Nismo živili u istom gradu jer sam ja bila na studiranju u zd i tamo radila a on u st, pa je prva godina bila relacija ta dva grada i nakon toga život skupa... Sad nam je jako lipo,vjenčali se ima 4 mjeseca i čekamo bebu našu...
|
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 16:54:31
|
|
|
|
Kika83
|
on
|
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 19:24:03
|
|
|
|
Dajana
|
MM mi je prišao prvi. Taman mi je duga veza bila na totalnom izdisaju kad je on naletio i trudio se i trudio jedno tri mjeseca dok nisam kapitulirala. A bivšem sam prva prišla ja što je bio presedan za mene.
|
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 22:29:28
|
|
|
|
njanja
|
mm je smiješan:kad me "voli" onda je on mene smotao...kada sma "u nemilosti", ja sam njega... inače, ja sam njega
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 31.12.2008 13:28:06
|
|
|
|
Wukovarka
|
MM je zapoceo sa skicanjem, oblijetao me i kad sam mu napokon dala broj...e onda se pogubio Dalje je sve bilo na meni, jer je bio full uplasen
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!