|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ima nema
26.3.2012 15:01:56   
ucitelj
molim vas ima li itko da je normalno u zivotu dobio mengu na vrijeme i onda nakon nekog vrmena menga prestala dolazit,imam je samo uz pomoc tabletica.
kazu razni doktori da sam pretila pa zbog tog da sam dozivila stres da sam takva idt
ima li iko sl iskustava
puno hvala

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ima nema
26.3.2012 15:07:09   
Zvonki
Nažalost, ne mogu ti pomoći. I samoj mi je ciklus zbrkan ali ima perioda da je kao satić. Jednostavno sam navikla da je to tako, sa ginekološke strane je sve u redu, jedino mi je teže odrediti plodno i neplodno razdoblje ali i to se može uz malo truda.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 2
26.3.2012 15:17:05   
ucitelj
e to mi i je problem ovog bebaca sam rodila tj ostala trudna nakon 8 god muke a sad me najvise muce ti dani kako ih odredit kad sam kao dobila eno vidi tam na temi menga
kako si znas odrediti dane

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
26.3.2012 17:48:27   
bebica77
Draga meni je isto spbrckan ciklus... Bilo ok do prije par mjseci a pogotovo drugi i ovaj treci mjesec(2 mjesec 2 menge,a ovaj mjesec sam 2 dana menga).... Negdje mi je netko rekao da uzmem najdulji i najkraci ciklus i da vidim kad mi padaju plodni dani u ta dva cikl te onda od oba uzmem datume i u to vreme se keksam....

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 4
26.3.2012 17:55:02   
mamacita
Sta se tice debljine i neredovitih ciklusa, za to sam svakako cula. Da li si ikad kontrolirala hormone stitnjace, jer i u tom slucaju menga ne dolazi. Kupi si spravicu za odredjivanje plodnih dana uz pomoc svoje sluzi ili pljuvacke. Ima toga za kupiti, znam da sam ja imala jedan prije prve trudnoce (jer sam jako zeljela bebu) i pozitivno mi je rekao da sam plodna, tada sam imala odnos i zatrudnjela.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 5
26.3.2012 19:09:24   
ucitelj
ooo da sve moguce pretrage odradjene (br mislim)vadjeni svi hormoni samo progesteron ima vesu vrijednost a testosteron manju
ok hvala za spravicu pitat cu u ljekarni
user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
27.3.2012 12:28:49   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ucitelj

kako si znas odrediti dane

Kod te prirodne metode je važno znati poznavati svoje tijelo, voditi dnevnik u kojem moraš voditi barem 3 mjeseca ciklus i pratiti vanjske znakove. Vjerujem da se jako dobro može nakon nekoliko mjeseci upoznati svoje tijelo da znaš odrediti sama koji su dani plodni ili neplodni (iako se ja osobno ne mogu osloniti na to kao vrstu kontracepcije)

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!