ima nema (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

ucitelj -> ima nema (26.3.2012 15:01:56)

molim vas ima li itko da je normalno u zivotu dobio mengu na vrijeme i onda nakon nekog vrmena menga prestala dolazit,imam je samo uz pomoc tabletica.
kazu razni doktori da sam pretila pa zbog tog da sam dozivila stres da sam takva idt
ima li iko sl iskustava
puno hvala

Zvonki -> RE: ima nema (26.3.2012 15:07:09)

Nažalost, ne mogu ti pomoći. I samoj mi je ciklus zbrkan ali ima perioda da je kao satić. Jednostavno sam navikla da je to tako, sa ginekološke strane je sve u redu, jedino mi je teže odrediti plodno i neplodno razdoblje ali i to se može uz malo truda.

ucitelj -> RE: ima nema (26.3.2012 15:17:05)

e to mi i je problem ovog bebaca sam rodila tj ostala trudna nakon 8 god muke a sad me najvise muce ti dani kako ih odredit kad sam kao dobila eno vidi tam na temi menga
kako si znas odrediti dane

bebica77 -> RE: ima nema (26.3.2012 17:48:27)

Draga meni je isto spbrckan ciklus... Bilo ok do prije par mjseci a pogotovo drugi i ovaj treci mjesec(2 mjesec 2 menge,a ovaj mjesec sam 2 dana menga).... Negdje mi je netko rekao da uzmem najdulji i najkraci ciklus i da vidim kad mi padaju plodni dani u ta dva cikl te onda od oba uzmem datume i u to vreme se keksam....

mamacita -> RE: ima nema (26.3.2012 17:55:02)

Sta se tice debljine i neredovitih ciklusa, za to sam svakako cula. Da li si ikad kontrolirala hormone stitnjace, jer i u tom slucaju menga ne dolazi. Kupi si spravicu za odredjivanje plodnih dana uz pomoc svoje sluzi ili pljuvacke. Ima toga za kupiti, znam da sam ja imala jedan prije prve trudnoce (jer sam jako zeljela bebu) i pozitivno mi je rekao da sam plodna, tada sam imala odnos i zatrudnjela.

ucitelj -> RE: ima nema (26.3.2012 19:09:24)

ooo da sve moguce pretrage odradjene (br mislim)vadjeni svi hormoni samo progesteron ima vesu vrijednost a testosteron manju
ok hvala za spravicu pitat cu u ljekarni
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zvonki -> RE: ima nema (27.3.2012 12:28:49)

IZVORNA PORUKA: ucitelj

kako si znas odrediti dane

Kod te prirodne metode je važno znati poznavati svoje tijelo, voditi dnevnik u kojem moraš voditi barem 3 mjeseca ciklus i pratiti vanjske znakove. Vjerujem da se jako dobro može nakon nekoliko mjeseci upoznati svoje tijelo da znaš odrediti sama koji su dani plodni ili neplodni (iako se ja osobno ne mogu osloniti na to kao vrstu kontracepcije)

Stranica: [1]