|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zatvor-Remetinac
27.11.2008 23:09:58   
piggy
jeste li ikada bile u zatvoru?
(nekome u posjeti ili na izdržavanju kazne)

ja sam bila u posjeti i nije mi se baš svidjelo.
uvijek sam se zezala da kad nebum htjela platiti kaznu da ću se ići odmoriti malo u zatvor,al kad sam ono vidjela i još k tome svašta čula promjenila sam priču i ipak ću rađe platiti kaznu nego otići u zatvor.
moja frendica je zbog neplaćene kazne ZET-u išla u zatvor,tamo prespavala i ujutro su je pustili.
morala se skinuti do gola,otuširati,sve stvari su joj oduzete i zapisane i još puno puno toga.
strašno.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zatvor-Remetinac
28.11.2008 8:31:50   
sanjarica
nisam,i nadam se da necu ni u posjeti biti nikome.jezim se od zatvora,cak mi se strasno gade i ne volim ni na tv gledati.

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2
28.11.2008 13:59:51   
Kika83
nisam i nadam se da niti nikad neču

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 3
28.11.2008 22:32:37   
božica
morala se skinuti do gola,otuširati,sve stvari su joj oduzete i zapisane i još puno puno toga.
strašno.
pre pre strašnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam  bilauser posted image u remetincu ................a nisam bila ni u jednomuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

baš fora-ili baš i nije fora
NIKy

nisam baš više često na raji (ne stignem),ali sam uočila da ankete više nisu anonimne. odgovara li vam to ili ne? (vjerujem da je to zbog bezveznih,zadirkujučih itd anketa...ili?)?

da,odgovara (63%)

ne,više volim privatne ankete (37%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!