|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zašto i dalje šutimo?
13.2.2011 21:38:27   
Tata
Mi smo se već pokupili van. U Zg-u za 250 kuna nosimo vrečicu iz dućana a "vani" napunimo kolica. Troškovi života su nam se prepolovili.

Kad pričam sa našima oni ne mogu vjerovati da postoji i život gdje se može živjeti koliko toliko normalno jer nisu na to navikli! Zato se ljudi ne bune nego samo jamraju jer se boje i misle "može i gore".

Bacit ću vas u "bad" ako lupim moje prognoze ali žena veli da sam vještac jer sve sam do sada pogodio daleko unaprijed , odvagao i pokupio krpice.

Javim se još za one s jakim živcima da ne ubijem raspravu u korijenu.
Mogu reči samo ovo: "Mislite na vašu djecu ako sad mislite "nekako će već biti..."

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Zašto i dalje šutimo?
13.2.2011 21:57:50   
malizia
IZVORNA PORUKA: Suzn

Evo da vam javim i ja svoja iskustva. Doma, u Zagrebu, borba, šljakanje i jurnjava 100 na sat a nemreš živjet kako treba. Do neke plaće od 5 tis. te niko ne dira, al čim se malo počneš izdvajat od prosjeka, zarađivat više odmah te počnu "tuč po glavi". Mi smo odlučili otić van, Njemačka. MM dobio tu ponudu, i u roku 2 tjedna se odlučili i otišli probat. Ok, bilo nam je lakše, jer sam trudna i nezaposlena recimo, iako nekaj kemijam privatno, al to sam nastavila i tu.

CIJENE!! Niže, puuuno niže. Bilo moji, koji paze na svaku kunu u Zagrebu, i veli mama, one osnovne stvari, brašno, mlijeko, ulje... jeftinije. Da ne vjeruješ. Živit mirniji, nema frke, gužve, nitko ne trubi po cesti, ne maše i ne psuje.

Ne znam da li ovo kod nas ima perspektive.... ko će se pobunit? Jedan po jedan nećemo sigurno... a koga izabrat, svi samo misle kak će sebi ukrast prvo. Kad se smije!!! Nitko za to ne odgovara.
Ja ne vidim svjetlu budućnost u HR, na žalost...

e ovo sam morala boldati, trube, beštimaju za svaku glupost u prometu, prije neki dan neka bakica preko pješačkog , a on zasija na trubu, meni neugodno šta sam posmatrač tog čina, a njemu nije, užas.

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

baš fora-ili baš i nije fora
NIKy

nisam baš više često na raji (ne stignem),ali sam uočila da ankete više nisu anonimne. odgovara li vam to ili ne? (vjerujem da je to zbog bezveznih,zadirkujučih itd anketa...ili?)?

da,odgovara (63%)

ne,više volim privatne ankete (37%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!