njanja
|
Znate na što se ova tema nadovezuje, ali ispričati ću jedan meni jako bliski slučaj, samo neću reći o kojoj se ustanovi radi jer bi ta ustanova trebala biti stup društva.... Akter: "Ivana Horvat (kažu da je to hrvatska JANE DOE)Radi na vrlooo odgovornom mjestu....U odjelu IZNAD SVOG na višoj razini, dakle od ljudi koji imaju više znanja i iskustva od nje, je vrlo cijenjena i čak ju zovu u pomoć kada im nešto zaškripi.U svom odjelu, NA RAZINI ISPOD prethodno spomenute, je svakodnevno izložena mobingu od strane direktorice JER se usudi napraviti posao po zakonu, časno i odgovorno, a ne onako kako joj DIREKTORICA naloži.... DI JE TU PAMET....Koliko vas se prepoznaje u Ivani Horvat?Koliko se vama to puta desilo da ste u pravu, a da niste prihvaćni jer je lakše utopiti se u masu istovjetnih, nego se isticati znanjem, iskustvom i stavom... Ovo se dešava u svim razinama drutva i na sudu i u školi i u Konzumu na blagajni i na našoj raji.... Nije mi cilj rasplamsavati raspravu koju smo započeli, ali zaista mislim da ljudi koji imaju svoj stav i ne boje ga se reći, a s druge strane koji odskaču od, oprostite mi, prosijeka, imaju većih problema....