|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:43:04
|
|
|
|
MaTana
|
i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:46:08
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja
|
|
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:46:17
|
|
|
|
tikica_69
|
i ja nekad setam sa salicom, pogotovo ako je lijepo vrijeme pa cesto setam na relaciji kuhinja - balkon jer mi je to gust
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 20:51:27
|
|
|
|
malica
|
po kući šalica svugdje za mnom, a za auto termosica iz Starbucks-a
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:02:29
|
|
|
|
mali_macic
|
oooo i ja znam setat s kavom po kuci a i vani, isto imam termos salice i ponekad mi bas dobro dođu. ja stvarno jaaaaako volim kavu i od kad sam ostala trudna pa do danas dok jos dojim sam smanila kolicinu ali prije je bila salica kava sastavni dio mene i obavezno bi narucla kavu ako bi se s nekim nasla u kaficu. meni je uvijek bila zelja probat Starbucksovu kavu i kad sam na apt u Frankfurtu imala priliku za to sam bila preeeeesrtena kao malo dijete na Bozicu i onda sam se vise puta u raznim pozama slikala sa tom Starbucks salicom kave
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:08:44
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic oooo i ja znam setat s kavom po kuci a i vani, isto imam termos salice i ponekad mi bas dobro dođu. ja stvarno jaaaaako volim kavu i od kad sam ostala trudna pa do danas dok jos dojim sam smanila kolicinu ali prije je bila salica kava sastavni dio mene i obavezno bi narucla kavu ako bi se s nekim nasla u kaficu. potpisujem
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:18:57
|
|
|
|
Marta j
|
I ja vucem cijeli dan kavu za sobom rekao je mm kuda ti tu mate i kava
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
prije jesam, više ne - odvikla se...
|
|
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 21:46:06
|
|
|
|
cuba
|
nisan nikad, rijetko je kući i pijem al onda brate zasidnem
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 22:30:09
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi prije jesam, više ne - odvikla se... prepisujem
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 22:43:05
|
|
|
|
božica
|
I ja..mmmmmmmm navikla se na poslu cijeli dan pijuckati pa tako i doma mmmmm
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 27.6.2010 23:09:55
|
|
|
|
girlpower
|
ja bih trebala svoju vuci sa sobom jer dok dodjem do nje klinci je ili popiju ili proliju pa tako kuham par puta kavu a popijem samo jednom
|
|
|
|
|
RE: Šetnja po kući sa šalicom kave 27.6.2010 23:36:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Gledamo to po svim američkim serijama i filmovima,one kućanice čak i po ulici šeću.Baš si mislim jel to zbilja tak hit kod njih,al me interesira koji je to gušt ipak su to americki filmovi kod njih je sve moguće
|
|
|
RE: Šetnja po kući sa šalicom kave 28.6.2010 2:31:28
|
|
|
|
Krky
|
Ne mogu baš zamislit da u ruci vučem šalicu kave za sobom i da mi se trojica motaju oko nogu i da preskačem hrpetine igračaka....a ne, ne....nisam ja sportski tip
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 6:36:03
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi prije jesam, više ne - odvikla se... Takoder! Otkad sam prestala pušiti nije mi baš gušt piti ju,inače bi vjerojatno i dalje vukla za sobom
|
|
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 8:35:54
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja Nato u tome je tajna - ne gegam se Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamo
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 8:48:03
|
|
|
|
FIONA
|
...kud idem ja tu nosim svoju kavicu...ak idem van nosim van u dvorište..ak idem dole k svojima ide samnom jel si ja kuham najbolje...isto velka šalica od skoro pola litre i vruća hladna nije bitno..bitno da imma kaj za srkat cijeli dan....
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 8:49:36
|
|
|
|
danery
|
eto ja sad odoh skuhat jednu pa ću si ju došlepat do lapa i onda dalje...kud ja,tu i ona
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:30:58
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom I jaaa
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:32:36
|
|
|
|
njanja
|
kada imam to zadovoljstvo da popijem kavu u miru: onda to mora biti sjedeći za kuhinjskim stolom i čitajući neku knjigu....koja šetnja???
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:33:11
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja Nato u tome je tajna - ne gegam se Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamo I OVO POTPISUJEM
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 10:37:14
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: MaTana i ja šetam, pijem puuuno kave, jake i slatke, i volim hladnu, ujutro skuham veliku šolju i do podne je vućem sa sobom de nemoj zezat,ja nikad nisam probala,kak ti se da i kak ti se neprosipa od geganja Nato u tome je tajna - ne gegam se Fino mirno hodam, od točke A do točke B, pa stanem otpijem gutljaj, naslonim je na stol, ormarić, stolić, ili već slično.... Vani je nosim da zapalim, u sobu dok sam na raji, u dnevnom dok gledam tv, jedino je ne nosim u wc, jer inače hranu i piće ne nosim tamo matana ovako i ja jedino u wc nejde sa mnom
|
|
|
RE: šetnja po kući sa... 28.6.2010 11:07:17
|
|
|
|
pako
|
Šalica kave mi je ko vjerni kućni ljubimac , kud ja tud i ona samnom, pa nekad čak i u kupaonu dok se šminkam za poludit...
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: Šetnja po kući sa šalicom kave 28.6.2010 14:53:43
|
|
|
|
Zvonki
|
E Nato, to je manir nas kavopija Ujutro si skuham litru - dve i cijeli dan ide za mnom
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Biste li prihvatili ovu ponudu?ZvonkiDa vam se nudi posao u istom poduzeću ali drugi posao koji vam nije dobar, odnosno, znate da ne bi bili sretni na njemu, (s ovaj volite koji radite) biste li prihvatili ako bi vam se nudilo recimo 1,500-2,000 kn više? Da (
59%)

Ne (
41%)
Broj svih glasova: 49Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!