|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trišnje i crvi
16.6.2010 13:11:16   
dominik
IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja svaku otvaram i jedem samo one bez podstanara isto tako radim sa smokvama i sličnim voćem koje je sklono crvićima. user posted image

daj nemoj mi rec, pa kaj i u smokvu dodju? isuse pa nebum ni smokve vise jela...uostalom kak ga skuzis u smokvi kad je ona sva kao da je od hrpe crvica iznutrauser posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 26
16.6.2010 16:38:01   
mišica 666
prvo ti ogulim smokvu onda je otvorim igledam i gledam  i ako se ništa ne miče jedem. mm poludi kad me vidi da to radim kaže da mu je preogavno za vidit šta radim od smokava ali gušti su gušti....

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 27
16.6.2010 17:49:21   
Duve
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme ja ih zbog tih šugavih crva i ne jedem a drage su mi...zgadim se i kad ih čistin a unutra crvuser posted image

I ja. Ne dolazi u obzir da ju gutnem da ne pogledam,a kada pogledam i nađem crva onda tek ne dolazi u obzir da gutnemuser posted image
Uglavnom zbog crva ih ne jedem

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

baš fora-ili baš i nije fora
NIKy

nisam baš više često na raji (ne stignem),ali sam uočila da ankete više nisu anonimne. odgovara li vam to ili ne? (vjerujem da je to zbog bezveznih,zadirkujučih itd anketa...ili?)?

da,odgovara (63%)

ne,više volim privatne ankete (37%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!