mare i gogo
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: mare i gogo imam ja takvu bakicu koja je rekla mojoj mami da pobaci moga brata i sestru i dan danas govori šta joj je to trebalo a kad je tek čula da sam ja trudna sa malim ajoj :"JESU ONI NORMALNI JEL ONI NE ZNAJU ŽIVJETI BLA,BLA......... i sad mi dolazi prvi puta vidjeti dijete u četvrtak...kad me je zvala da će doći mali je upravo plakaao i nije ni spustila slušalicu valjda je mislila da sam ja i kaže:"A ŠTO SE MALI DERE U PI maternu !!!"možete si zamisliti kakva sam tada bila uf glavu bih joj odgrizla........... vjerujem ti, imam i ja takve ekipe! imala sam i ja spontani prije još i ja bi ih zatušila da su mi tako nešto rekle a u rodilištu mi se našla baba koja je prvo začela umjetnom bez oca od donora jer nije tada imala muža a sad nakon 7 god.je rodila drugo i kad je čula razliku od mojih klinaca rekla mi je dal vi sad planirate stati praviti djecu ja sam po nećeš ih ti odgajati,niti im se dizati niti ih voljeti UF gade mi se takve babe kad sam ja rodila K. došle su mi u babinje dvije ženske osobe iz dalje obitelji. poveo se neki razgovor o bračnom paru koji ne može začeti i ja kažem da mi je žeo, da budu valjda... a ova kaže "ahhh, ne znaš kaj je gore - kad nemreš ili kad nesmeš leć već si trudna!" a sad kad sam imala spontani, ista ta strina je rekla teti: "joj, pa ima žena koje su sretne kad idu abortirat!" ja rekoh - "to sigurno nisam ja!!!" ne mogu shvatiti šta dođe u glavu nekim ženama? kak, u kojem stupnju života, kakav klik im se desi u glavi da postanu tako otrovne??? nije mi jasno i nikad mi neće bit. to je zloća, čista zloća, koja je protiv života, pa makar i crkle ovak same kek je tiks napisala. Bože mi oprosti!