Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dodje mi da zaplacem! 1.2.2010 17:37:39
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mamice evo citat---------Od 1. srpnja sto kuna veću plaću primat će i zaposlenici u zagrebačkom Unionu pa će, primjerice, prodavačica sa 29 godina radnog staža imati mjesečnu plaću, ukupno s naknadom za prijevoz, od 2000 kuna. Prekovremeni rad joj nije plaćen, ali ima pravo na slobodne dane kojih se sakupilo 60, no ne daju joj da ih iskoristi, kao ni stari godišnji odmor. stvarno jadno i depresivno...tamo kad ideš raditi, prvo ti se od jada upali štitnjača, pa dobiješ želučanih problema, pa ideš na bolovanje radi tko zna čega...jadni ljudi gdje sve moraju raditi...
|
|
RE: Dodje mi da zaplacem! 1.2.2010 17:40:20
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: evanda Ako moraš, kreni. Lakše je naći bolji posao kad se družiš sa ljudima, uvijek netko nešto novo čuje ili zna Nek ti je sretno neznam što bi ti napisala..probaj nači nešto drugo..možda za malo veču plaču..ali da imaš godišnji.. Potpisujem! Od srca ti želim da brzo nađeš nešto bolje!
|
|
RE: Dodje mi da zaplacem! 1.2.2010 23:08:43
|
|
|
|
anuska08
|
Stvarno sramota!!!!
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!