pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: sufi Pčelice, baš mi je drago da je kod tebe bio happy end....kod mene na žalost nije! i moj je muž radio na gradilištu (tko zna....možda i u istoj firmi gdje i tvoj) i baš zbog tog njegovog posla smo se i mi preselili iz Slavonije u Zagreb i sad je, na žalost,prošli tjedan dobio otkaz kao tehnološki višak i ima otkazni rok samo 15 dana. Očajni smo totalno jer imamo malu curicu 4,5 god,a sad čekamo novog bebača koji bi trebao stići za 2 mjeseca. Uz to smo i mi podstanari i imamo 2 kredita tako da ne znam odkud ćemo stvorit novce samo da poplaćamo fiksne troškove koje imamo,a gdje je još hrana?? Stalno gledamo oglase...već je nekoliko zamolbi poslao,al još uvijek ništa ... Užasno smo žalosni i ogorčeni jer imamo osjećaj da našim pehovima nikad kraja...ova godina nam je općenito katastrofalna i prošli smo toliko stresova i šokova da smo jednostavno iscjeđeni...nemamo više snage ni plakat...al eto...nadam se da će iduća godina biti bar malo bolja, bar u toj mjeri da ćemo moći svojoj djeci pružit normalne uvjete života...no kako svi kažu...bitno je da smo unatoč svemu svi zdravi!