Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 19:35:32
|
|
|
|
natalijax
|
da uzasno je,meni to nije jasno koji su to mulci,i sto sad jadan decko nek se pati koji je nastrado iz cista mira,sve bi ja takvima ma neznam,svasta bi im napravila
|
|
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 19:45:58
|
|
|
|
Najki
|
da, sad sam to gledala na tv. nemrem vjerovat. ok, ovaj klinac je bio pijan, pa je zato fulo jer nije znao kaj radi, ali ovi koji znaju kaj rade.... fakat ne kužim. i imaš ti pravo, to se do ove godine nije tak puno događalo. ne kužim, to je toliko komplicirano. cesta je IZRAĐENA da te vodi i da ne moraš mislit kam ideš. sam trebaš ko medvjed ić ravno, pratit cestu. toliko je komplicirano fulat, da ja ne kužim . ja se svako jutro vozim obilaznicom. i sad si baš mislim kakav bi to morao biti manevar da USPIJEŠ okrenut u suprotni smjer !?!?!?
|
|
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 20:31:07
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 21:34:04
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Užas,nemogu vjerovati da može netko voziti u suprotnom smjeru i ne kužiti...
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 21:37:07
|
|
|
|
mirna
|
Vidjela prije dva dana tu u jednoj nasoj maloj ulicici. s malim se setamo i gledamo, a tip mrtvo hladan vozi u suprotnom smjeru.. Mislim da su ovdje u hr prometne kazne definitivno premale odnosno njihovo provođenje uopće nije učinkovito. A država treba novce, zašto ga kod takvih ne traži...???
|
|
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 21:52:47
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Najjači mi je bio onaj lik nedavno,koji je svjesno vozio u suprotnom smjeru i to zaustavnim trakom.Čovjek zaboravio putovnicu na graničnom prijelazu,pa šta će jadan,da ne ide na prvi izlaz,pa nazad,okrenuo se i fino si skratio muke... E,zbog takvih nevini ginu na cestama...
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 8.10.2009 21:55:50
|
|
|
|
lavica81
|
pa ne mogu vjerovat koliko neki ljudi mogu biti samoživi. ma danas svaka budala vozi, ja bi to malo postrožila IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Najjači mi je bio onaj lik nedavno,koji je svjesno vozio u suprotnom smjeru i to zaustavnim trakom.Čovjek zaboravio putovnicu na graničnom prijelazu,pa šta će jadan,da ne ide na prvi izlaz,pa nazad,okrenuo se i fino si skratio muke... E,zbog takvih nevini ginu na cestama...
|
|
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 9.10.2009 11:48:12
|
|
|
|
Kika83
|
Ma užas, nikako mi to nije jasno Kako uspjevaju ić krivim smjerom i to niti neskužit, izgleda da su totalno blentavi
|
|
|
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 9.10.2009 11:51:36
|
|
|
|
mama mery
|
nisam bas najiskusnij vozac ali znam kojom stranom treba ici....... nisu mi jasni jasni ti ljudi koj voze u krivom smjeru to me podsjeca na onja vic o muji
|
RE: Vožnja u suprotnom smjeru 9.10.2009 13:04:45
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Užas,nemogu vjerovati da može netko voziti u suprotnom smjeru i ne kužiti... Baš
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!