FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ovo je komadic teksta sa mog bloga pisan tocno prije godinu dana: Ljeto 2005. Jednu noc sanjam da gledamo sliku sa UZV-a....sliku embria. I on mi kaze: "Mia, Ema, Laura. Biraj kako zelis da nam se kci zove." Budim se. Sati je 03:21 i saljem mu SMS-om opis svog sna. Nakon tri sekunde stize mi njegov SMS: "Uvijek sam zelio da mi se kci zove Laura." E sad...imam dvije frendice. Jednima smo bili vjencani kumovi, jednoj cu biti kuma njenoj bebici.Ova prva je prije dva mjeseca rodila Emu. Ova druga nosi curicu i dati ce joj ime Mia....jesam li ja sljedeca?Postoje li ovakve slucajnosti? jako me rastužila ova tvoja priča, izmamila suze svaka tužna riječ, bacilo na koljena u nadi će nas čuti ako viknemo zajedno da ti da šansu, da ti da tvoju malu... ....zaslužila si svaki njen udah, svaki otkucaj srca...stisnula sam ruke što jače, viknula najglasnije što mogu...nadam se da nas je čuo... ...ne mogu više od toga...ali znaj draga ti si nikad nemoj predbacivati ili odustati...