Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 8:23:55
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Joj,danas mi je već puno teže...jako je plakao .Jedva sam ga u auto stavila.... Sutra smijemo za rođendan donjeti neke grickalice,pa mu možda bude malo lakše!
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 8:30:11
|
|
|
|
dominik
|
bumbi takav je i moj bio pa evo sad trci u vrtic...neke klince prije primi plac a neke tek akon mjesec dana, a neke nikako...izdrzi...kada se navike a to ce biti brzo iako ti se to sada tako ne cini bit ce super on
|
|
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 8:32:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Nadam se draga...baš mi je sad teško.Odvratno mi je što sam ga samo tako ostavila u plaču i otišla,a da ga nisam ni pogledala
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 8:35:18
|
|
|
|
dominik
|
joj kak je meni bilo...scenu nikad necu zaboraviti - on meni oko vrata, teta ga vuce, on cvrsto drzi, ja mu moram rukice otrgut sa svog vrata...ali sad se ne mogu ni sjetiti koliko je to privikavanje trajalo...sad mi izgleda kratko a onda kao citava vjecnost
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.9.2009 9:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 9:32:22
|
|
|
|
dominik
|
dobro zboris cvrcak...tak sam i ja sa domiem svaki dan neku sitnicu da si izabere za nagradu
|
|
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 9:38:25
|
|
|
|
FIONA
|
ajme cure moje...mi danas imamo prvi roditeljski i za nekih mjesec dana i mene ovo čeka!!!...pitali su me koliko želim privikavanja...dva ili tri tjedna...ja sam rekla tri obzirom da se kreče baš u vrijeme največih viroza pa da se ne bi razbolila...onda ne bu imala ni prilagodbu...ja se bum tulila ko slon...več me sad strah... .....................
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 11:54:24
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala Cvrčak na savjetu...probat ćemo danas tako,pa ćemo vidjeti...
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 3.9.2009 12:45:21
|
|
|
|
božica
|
da cvrcak super ideja btw ja sam danas lavici kupila mali sok sa slamcicom treci dan... uletila u sobu ko raketa velim teti da se i ja okrenem da idem van, teta veli može dođite u 11:30 vratila sam se u 11:30 i ušuljala sam se u sobu..lavica me nije niti skužila igrala se vele tete da je nakon mog odlaska tulila 3 min i to je bilo to danas je i ručak jela a naravno i desert SLADOLED bolje je ja sam sretna
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 4.9.2009 22:21:24
|
|
|
|
Puli
|
treći dan-ušla je oko 9 u sobu s tatom tata je sjedio par minuta kad se zaigrala pozdravio je i otišao vratio se za pola sata tete su ga poslale na kavu do 11 sati cvijeta se igrala ,plakala nije četvrti dan-došli su oko 10 odmah je dala teti ruku i ušla u sobu ,tatu je izignorirala što će mu kad ima tetu ručati nije htjela -dijete se najelo finog montea prije vrtića pa juhica nije bila fina vele tete da se igrala i da nije plakala
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 22:23:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 4.9.2009 22:28:25
|
|
|
|
Puli
|
misliš u osijeku i ja sam u šoku kad sam pročitala da su odmah bez roditelja i da ostaju cijeli dan po meni je to nedopustivo ja bi ih sve ružinom tavom po ludoj pameti
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 9.9.2009 18:21:39
|
|
|
|
Puli
|
ponedjeljak je krenuo veselo plačući i nastavilo se kod odvajanja i u utorak i u srijedu vele tete da je jako ljuta kad mi odemo-ne da nikom blizu i viče ne ne htjela je papati,ne puno ali je papala kažu da je super kad ju ljutnja prođe,da se igra i sudjeluje u aktivnostima već mi je i pokazala doma šulja-skoči pucali smo od smijeha
< Poruku je uredio Puli -- 9.9.2009 18:22:16 >
|
|
RE: Prvi dan u jaslicama 9.9.2009 18:25:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma to je ok...za cas ce se ona adaptirati
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!