|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zablude o seksu za vrijeme menstruacije 30.4.2009 10:07:31
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 MM ima jednu izreku a to je - hebes vozaca koji nije prosao kroz crveno a Didi71 ima još jednu Hebeš pomorca koji nije plovio crvenim morem!!! Bilo kako bilo...prebolno, čopi me alergija i gušim se, krvarim kao kada se Sava izlije do nasipa!!!....pred kraj zakaj ne....čak sam jedno m dobla za vrijeme seksa kaj me nije spriječilo da stanem ali sam na kraju jedva prodisala!!!
|
|
|
RE: Zablude o seksu za vrijeme menstruacije 30.9.2010 17:11:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
prvi i predzadnji dan nema beda
|
|
|
RE: Zablude o seksu za vrijeme menstruacije 1.10.2010 12:20:14
|
|
|
|
pakić
|
Zašto ne, mi smo to prije praksirali, kad smo bili mladi i nestrpljivi, a sad mi se ni ovako ne da....
|
|
|
RE: Zablude o seksu za vrijeme menstruacije 1.10.2010 12:57:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: pakić Zašto ne, mi smo to prije praksirali, kad smo bili mladi i nestrpljivi, a sad mi se ni ovako ne da.... slažem se....
|
|
|
RE: Zablude o seksu za vrijeme menstruacije 1.10.2010 22:55:03
|
|
|
|
MiniMama
|
sta se tice mm-a nema sanse. on je toliko gadljiv da je to strasno. on kad vidi reklamu za uloške na tv-u dok nedajbože jede, odmah odustaje od jela. ubije mu apetit. uzas jedan kako je gadljiv. a ja luda. inace sam za vrijeme menge ko zečica i onaj zadnji dan ne mogu docekati i muz me svaki put pita pet puta, jesam sigurna da nista ne curka. bas vam zavidim cure..
|
|
|
|
|
RE: Zablude o seksu za vrijeme menstruacije 12.7.2015 9:48:41
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
Prva 2-3 dana ipak ne
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!