Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:54:18
|
|
|
|
mirna
|
Da, Baby einstein. Ta kolekcija je meni super! teletabise nismo nikada gledali jer su tata i mama alergični na njih...
|
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:54:52
|
|
|
|
ivanaa
|
bob graditelj,rory..probaj baby tv
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:55:33
|
|
|
|
Puli
|
u vrtu pod zvijezdama -ide ti nedjeljom na htv-u oko 19 sati pa snimamo pocoyo-ide ujutro na novoj isto snimamo zna pogledati i Zvonka a dopada joj se i Peppa pig i Tomica(ova tri imaju na dvd-u) ako se još sjetim pišem jer curaaaaa ima krizuuuuuuu i ide u krpeeeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:56:27
|
|
|
|
curice
|
U vrtu pod zvijezdama-htv
|
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 19:10:43
|
|
|
|
dominik
|
dora istrazuje spor je i dosta jednostavan
|
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 19:56:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Baby TV je zakon
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 19:59:01
|
|
|
|
Puli
|
Baby TV je zakon je moja obožava piča i poča i traženje djedice u galeriji
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:00:23
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja ga obozavam gledati, ali nemojte nikom reci
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:05:25
|
|
|
|
Puli
|
ima nas još hoćemo osnovati fan klab tikice
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:27:27
|
|
|
|
mamavlatkica
|
moje zlato jan -renato obožava gledatu crtić u vrtu pod zvijezdama , kada je taj crtić na tv-u on se ne miće sa taburea dok nije gotovo. D abrem ima još takvih crtića na hrt-u .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:28:40
|
|
|
|
mamavlatkica
|
baš mi je žao da nemam babay tv , nemamo kablovsku a niti satelit , a bilo bi super barem malenom .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 21:23:45
|
|
|
|
njanja
|
nemamo baby tv, na žalost (ili možda sreću-kasnije ) einsteina je gledao, ali mu nije sjeo kao tabisi....pokoyo mu se sviđa, gleda ga ujutro s mm...moram si to nabaviti..... baš ću pogledati ovo u vrtu pod zvijezdama u nedjelju.....thx
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 21:27:11
|
|
|
|
lelo
|
na mini maxu ima dosta crtića za malene,onda mali roboti,traktor tom, gusjenica tina,teletabbisi, tomica,roary, pocoyo,fifi.
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 21:31:59
|
|
|
|
mamavlatkica
|
jan-renato obožava pika i zvonka .Primjećujem da mu se zvonko više sviđa a naj više voli poćetak serije ( glazba ) Imamao doma četiri, DVD-a zvonko dva dvd-a pikovih avantura , jedne teletabise , tonka bonka , gegaće i sada je dobio od kuma kapelita ( glivica ) .
|
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 22:04:54
|
|
|
|
Zvonki
|
Pocoyo je zakon !!!
< Poruku je uredio Zvonki -- 24.3.2009 22:06:12 >
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 25.3.2009 1:05:40
|
|
|
|
Lady3
|
cure su sve rekle..moj voli zvonka,medvjediće dobrog srca,pocoya,fifi,pingu,pepa praščić..
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 25.3.2009 9:59:22
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Puli u vrtu pod zvijezdama -ide ti nedjeljom na htv-u oko 19 sati pa snimamo pocoyo-ide ujutro na novoj isto snimamo zna pogledati i Zvonka a dopada joj se i Peppa pig i Tomica(ova tri imaju na dvd-u) ako se još sjetim pišem jer curaaaaa ima krizuuuuuuu i ide u krpeeeeeeeeeeee Moja voli gledati u vrtu pod zvijezdama, ima jedan lik zove se Maka-baka, a ona umire od smijeha jer moju mamu zove Majka, a mm Baka.
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 25.3.2009 10:18:59
|
|
|
|
anaxx
|
mi volimo sve, brača koale, krtek, traktor tom, tomica i prijatelji, miki maus, pingu, a u vrtu pod zvijezdama moramo i snimat
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 21.12.2009 22:49:48
|
|
|
|
evanda
|
Ima li tko crtić "Mali crveni traktor"? Bude srijedom u TV vrtiću, super je, htjela bih ga cijelog imati
< Poruku je uredio evanda -- 21.12.2009 22:50:37 >
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.12.2009 23:03:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.12.2009 23:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!