|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 20.2.2009 22:55:27
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ma pa zagrljen mozes spavati samo u filmovima [ /slažem se,ja se nikad nisam mogla tako naspavati,svatko na svoju stranu i supač..svježi i odmoreni ujutro(naravno svježi dok smo bili solo,bez djece)
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 20.2.2009 23:02:29
|
|
|
|
njanja
|
zaspimo zagrljeni....onda svatko na svoju stranu, a onda ubrzo stigne jan između nas
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 21.2.2009 0:15:22
|
|
|
|
Candy
|
I mi isto zaspimo zagrljeni a kasnije u snu se okrećemo kud jedan,tud i drugi ...
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 13:32:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ili on mene zagrli sa ledja, ili ja njega, lakse zaspim kad su nam barem ruka u ruci, moram da znam da je tu a ujutru naravno svako na svojoj strani
|
|
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 13:37:16
|
|
|
|
tomi
|
svako na svojoj strani, pogotovo što ja prva zaspem...........nekad se držimo za ruku
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 21:46:34
|
|
|
|
mama mery
|
mi spavamo tako da on mene zagrli s leđa dok nam se ne uvuce lorena u krevet u neka doba noci obicno oko 3-4 sata i antonio ubrzo za njom pa mi onda spavamo na daskama sa strane kreveta jer se djeca vole jaaaakooo razbacati toliko da osjetim neciju guzu na svon lici ili nogu..........
|
|
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 21:49:09
|
|
|
|
dominik
|
ja sam ceka, kad bu mm sebi krevet dofural...kao klinci se natrpali pa da ne smeta
|
|
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 9.4.2009 12:00:26
|
|
|
|
uspavana
|
ovisi...većinom zaspimo zagrljeni...kad idemo u isto vrijeme na spavanje... jedino kad je jedan od nas bolestan onda spavamo svaki na svojoj strani kreveta
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!