Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:32:28
|
|
|
|
ninolina
|
Mi imamo isto 4-5 puta god i plus radionicu s djecom. Često tete organiziraju da i roditelji nešto rade sa djecom.
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:50:26
|
|
|
|
Viky
|
Ja sam teta u vrtiću i zanima me jedna stvar.Kakve roditeljske najviše volite?Da li neke informativne,uz video zapise o vašem djetetu ili edukativne sa nekom ciljanom temom?
< Poruku je uredio sena -- 1.2.2009 9:53:30 >
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:54:01
|
|
|
|
koka
|
Prvo volim da mi se kaže sve vezano uz moje dijete, kako se ponaša, šta ga zanima, kakav je u društvu , dali jede , spava , sluša ..a onda ostalo s temom ili bez tete uvijek kažu nešto..
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:55:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
dobri su ciljani koji obrađu tematiku, npr. trogodišnjaci (tvrdoglavi, sve mogu sami... pa nam tete malo objasne kako u nekim trenutcima postupati i kakve mjere one poduzimaju ako djeca ne slušaju, rade po svom i sl.). Također bih voljela da imamo jedan sastanak sa video zapisim ašto djeca rade, kako reagiraju kada imaju zadane zadatke i sl.
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:56:50
|
|
|
|
ninolina
|
Sena to bi ti nama trebala reći . Ja sam mama koja ne traži puno u smislu sada njima treba sva pažnja, da ne plaću, da moraju super njamati... Nikada nismo imali problema s tim jer dođemo i pitamo kako je bilo a tete same kažu jer znaju da će recimo Iva sama ispričati doma. Više vremena tata provodi u vrtiću, ali evo tete nas nazvale dva puta da provjere zašto mala nije u vrtiću jer im fali . Srečom djeca su mi takva da ne trebamo mi ispitkivai jer nam oni daju sav izvještaj. I da, ne volim kad mama zapitkuje za svaku sitnicu joj mogu misliti kako je tetama
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 10:12:33
|
|
|
|
Viky
|
Mi puno snimamo djecu sa kamerom i puštamo na roditeljskim sastancima.Ja sam roditelj malog djeteta i osjetljiva sam na to pitanje.Ponekad su roditelji umorni od svega i kažu mi da ih ne gnjavim sa predavanjima več da ih zanima samo dijete.Mogu se pohvaliti da imam iskren odnos sa roditeljima.Roditelj treba imati povjerenja u odgajatelja.Imamo i individualne razgovore.To najviše volim jer se posvetim jednom djetetu,izvadim sve podatke o njemu i obavijestim rod. o djetetovom razvoju unutar grupe
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 10:16:23
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov dobri su ciljani koji obrađu tematiku, npr. trogodišnjaci (tvrdoglavi, sve mogu sami... pa nam tete malo objasne kako u nekim trenutcima postupati i kakve mjere one poduzimaju ako djeca ne slušaju, rade po svom i sl.). Također bih voljela da imamo jedan sastanak sa video zapisim ašto djeca rade, kako reagiraju kada imaju zadane zadatke i sl. slažem se...mene jaako zanima kako se on ponaša..
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 11:25:56
|
|
|
|
Lady3
|
U biti svakog četvrtka možemo sve tete pitati što nas zanima.Ali uvijek kad idem po L.u vrtić,tete kažu šta trebam znati..
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 11:46:25
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Mislim da su roditeljski sastanci veoma bitni iz još jedne perspektive : izmjena iskustva. Kod nas u grupi ima nekoliko roditelja koji se družimo i van vrtića ali u svakom slučaju ok smo grupa pa se na sastancima povede i neplanirana tema koju najčešće povuče neko od roditelja pa izmjenjujemo iskustvo u različitim situacijama . U svakom slučaju imamo tete za +5 pa uvijek u bilo koje doba možemo dobiti svaku informaciju i odgovor na svako pitanje
|
|
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 12:19:35
|
|
|
|
božica
|
Da li neke informativne,uz video zapise o vašem djetetu ili edukativne sa nekom ciljanom temom? najviše vezano za djete a ovo ostalo dobro dođe
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 14:29:29
|
|
|
|
kitty
|
slazem se bozice
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!