|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šablone za crtanje
12.6.2008 14:19:41   
tonkica
Imam jedno pitanje: trenutno uređujemo bebinu sobu i ja došla na jednu pametnu ideju, samo ne znam kako da ju realiziram. user posted image  
Obojat ćemo zidove bebine sobe u 2 boje, a ja sam još mislila na zidove nacrtat nešto tipa pčelica, buba-mara... Pa me zanima da li netko zna postoje li šablone za tako nešto (jer inače nisam baš talentirana za crtanje) i di bi se eventualno mogle nabavit?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Šablone za crtanje
12.6.2008 16:38:03   
maja
http://coloring.ws/coloring.html
http://www.coloring-page.net/coloring.html
to si možeš isprintati, izrezati i po tome crtati

http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/default.asp?lang=hrvatski

a imaš i za kupiti gotove naljepnice , mislim da sam vidjela u Bauhausu

< Poruku je uredio maja -- 12.6.2008 16:41:14 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2
12.6.2008 23:34:29   
DEA
imaš i na www.coloratutto.it ima svega.................ne znam stavit original linkuser posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
13.6.2008 10:43:31   
cokolada
Tonkice, ja sam svojem zvrkicu uredila sobicu sama, po sredini sam naljepila borduru sa djecjim likovima i donji dio zida sam obojila u zuto, a gornji je ostao bijeli, na gornji bijeli sam nalijepila naljepnice sa istim likovima kao na borduri i sobica izgleda prekrasno. Naljepnice i bordura se ne odljepljuju a vec tako stoje 2 god, jako jednostavno, nije skupo a lijepo. Imas za kupiti u Kiki prilicno velik izbor.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2008 11:32:00   
maja
Čokolada,molim te da slikaš sobicu da mi to vidimo i malo ukrademo ideja!

http://www.ringeraja.com.hr/forum/albumphoto.asp?albumid=53&asortType=3&apage=5
evo ima u albumu jedna

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 5
13.6.2008 12:04:50   
tonkica
Mrak, baš super izgleda!
Evo, baš mi se mm igra s četkom i bojama i kreči. user posted image  Šogorica mi je kupila preslatku posteljinu, kombinacija roza i zelene, sa cvjetićima, bubamarama i pužekima. Pa smo kombinirali dvije boje zidova: rozu i zelenu. I još mi onda naknadno preostaje ukrašavanje zidova. Zato sam i htjela još zidove popuniti tu i tamo s istom temom, cvjetekom, bubamarom i pužićem. Budem slikala kad bude gotovo da steknete predodžbu kak izgleda. Jedva čekam!!! user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
13.6.2008 12:07:37   
tonkica
Morat ću skoknut do Kike vidjet šta se tamo nudi i kupit nešto od naljepnica. Valjda će i meni poslužit i nadam se da se neće brzo odljepljivat. Tnx čokolada!

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 7
13.6.2008 12:18:13   
Puli
hej tonkice
ja sam na moru izrezivala detalje sa salveta (školjkice,ribice)i lijepila ih na zidove,pločice(ljepilom za salvetnu tehniku s lakom)
isto izgleda jako lijepouser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 8
13.6.2008 12:18:14   
cokolada
slikat cu pa vam stavim slikice

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
13.6.2008 12:20:20   
tonkica
Puli i to je slatka ideja! user posted image  

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 10
13.6.2008 12:25:27   
Puli
ako hoćeš slikam ti ormariće u kuhinji i kutiju od cipela koju sam obukla u salvete da vidišuser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 11
13.6.2008 12:27:01   
tonkica
Samo daj Puli, svaka ideja je dobrodošla! user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Domaće ili neko drugo ime?
moiii

Da li bi rađe djetetu dali domaće ime ili neku pomodnu izvedeneciu koja vrlo često ništa niti ne znači

Domaće ime (karakteristično za naše podnevlje) (50%)

Biblijsko ime (19%)

Moderno, ''in'' ime (31%)

Broj svih glasova: 135

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!