|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:49:34
|
|
|
|
Ira_
|
Piggy šta se to s tobom događa, ti si postala strašno ugrožena ! Pa di ti je M, da se malo ispiriš?! Ja ne bih probala! A on bi sigurno!
|
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:50:19
|
|
|
|
ZVRK
|
nisam ih nikada vidjela u živo ali ......možda i bi kada bi bile na meni za vrijeme ''akcije''a ne samo da ga ovako pitam šta bi napravio jer mu ne bi vjerovala u odgovoru.treba ga dovesti pred gotov čin
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:55:39
|
|
|
|
piggy
|
ira nemam ja nikakvih problema,šta može biti zanimljivije od seksa zvrk ima ih ima u seksi shopu,naravno da ih moraš imati na sebi,a na njemu je da pogricka sve te bonbončiće
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 21:59:02
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: piggy ira nemam ja nikakvih problema,šta može biti zanimljivije od seksa zvrk ima ih ima u seksi shopu,naravno da ih moraš imati na sebi,a na njemu je da pogricka sve te bonbončiće Sorry ako si me krivo shvatila! Ne mislim da imaš ikakvih problema, i sex je i više nego zanimljiv(bar nama koji imamo mašte),ali zadnjih desetak tema vezanih uz sex si ti otvorila. A to što sam napisala da si ugrožena, bila je šala, nadam se da shvaćaš.
|
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 22:03:01
|
|
|
|
piggy
|
daj kaj se ispričavaš,jesi luda pa znam da se šališ,nemam nikakve druge inspiracije za otvaranje tema pa otvaram ove da se malo nasmijemo nisam te ja krivo shvatila i ne ljutim se,sve ok
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 11.1.2009 22:05:55
|
|
|
|
Ira_
|
Okić dokić! Ako ništa drugo bar razbijaš monotoniju kada tako postane!
|
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 12.1.2009 10:51:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam ih dobila pod bor od frendice/sefice, nekad davno. Bacila sam ih jer su mi smrdile na izgoreni secer
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 12.1.2009 20:25:30
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam ih imala i probali mm se jako svidile.Dobila sam ih od prijateljice za rodendan.
|
|
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 12.1.2009 20:30:00
|
|
|
|
kitty
|
da su cokoladne bile bi privlacnije ovi bomboni ne izgledaju ukusno
|
|
|
RE: jestive tangice za seksi igrice 28.1.2009 23:04:44
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: kitty da su cokoladne bile bi privlacnije ovi bomboni ne izgledaju ukusno Potpisujem.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!