|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   E.coli u trudnoci
6.9.2010 22:32:27   
mama deja
Prije tj.dana u 30-om tj.trudnoce mi je stigao nalaz urina i sed.nije bila u redu,ponovljenom pretragom nadjena je bakterija u urinu e.coli,dr.mi je prepisao antibiotike i vaginalete,naravno nije se potrudio objasniti mi posljedice te bak.na bebu i na daljnji tok trudnoce ni odakle mi sad to,nadam se samo da ju ne mogu prenijeti svom 16 mj.sinu. Molim vas da li koja ima takav problem ili je imala u trudnoci i postoje li kakve alternative osim soka od brusnice jer mi je od njega vec zlo. Znam da se te bak.tesko rijesiti zato vas molim za pomoc
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: E.coli u trudnoci
6.9.2010 22:52:17   
pincirotvajler
e meni kadgod je u user posted image  bila nađena esherichia u urinu dr me slala ponovo-jer često nedamo dobro uzorak-i svaki put se pokazalo da nemam zapravo ništ..samo sam trebala jako pazit pri uzimanju uzorka..
tak da nemam iskustva stimuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 2
6.9.2010 23:01:59   
DEA
naslov me privukao...

uglavnom-moja dobra prija je u obje trudnoće vukla tu ešerihiju i pila obje trudnoće puste antibiotike...i fala bogu ima dvi zdrave curice a beštije se još nije riješila!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image sad je krenula alt_ernativom kod nekog bioenergetičara i dao joj neke čajeve od kojih vidno više mokri pa će opet radit urinokulturu....

ne znam šta da ti kažem-osim da eto ne mora štetit bebijima..

i nadajmo se da ti je možda ko kod pincirotvajler....user posted image

< Poruku je uredio DEA -- 6.9.2010 23:02:59 >

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
7.9.2010 8:07:08   
cuba
E.coli sam i ja imala u trudnoći samo u prvom tromjesečju. Popila sam antibiotik i nakon toga 3x testirala urin i sve je bilo u redu. Za bebu ti to nema nikakvih posljedica već samo za mamu, stoga šta se tiče bebe nemaš straha. Ali je zbog svog zdravlja moraš izlječiti jer ona zna trajati jako dugo.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 4
7.9.2010 11:39:03   
mama deja
hvala vam puno cure,ma najbitnije mi je da nema posljedica za bebu

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
21.10.2010 16:41:29   
beba_B
Za E.Coli u urinarnom traktu moze ti provjereno pomoci caj od petrusimula (persina).
I definitivno nije stetan u trudnoci.. user posted image

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!