Nelin
|
Ja sam vodila trudnoću kod dr. Poljaka od prvog dana i ne znam kojim bi riječima opisala svoje razočaranje, otišla sam od tamo i obećala sebi da je to zadnji put da me vidi!!! Cila trudnoća ok,pregled, skini se,2 min,obuci se,bla,bla 1 min,sestra nasmiješena 350 kn,bez računa,bez ičega,svaki pregled,znači,oko 20-ak pregleda tijekom trudnoće. 3 tjedna prije termina,govori mi da mi beba nije u redu,da se ne razvija,da ima manje od 2 kg i poteškoće u razvoju,ja plačem a on mi govori vidimo se za tjedan dana,350 kn opet sestra sa smješkom,ja i dalje plačem ... Dođem opet,on govori da se beba nije pomakla ni grama i crvenom olovkom napiše u trudničku da se pazi na porodu,MALO DIJETE! Ctg uredan,sve uredno,beba skače,lupa i ja ne virujem to šta on govori. Rodila sam,beba 3200 gr,nakon tjedan dana dobijem fibru 40,ne znam di ću,opet idem kod njega. Jedva me primia priko reda,ušla sam unutra,to je doslovno trajalo 1 ipo minutu,kaže mi da imam mastitis,dajem mu trudničku,gleda u ono šta je napisa crvenom olovkom,zatvori je i kaže doviđenja,bez da me IŠTAAA pita,ni kako je proša porod,ni kako je beba,kolika je,NIŠTA,e ako ga tada nisam tila opalit šakom i reć mu kako vas nije sram,kakav ste vi to ako ne liječnik onda čovik,ma kako možete! Ja sam se osjećala ka zadnji bijednik,tu jedva stojim na nogama,a ona "presimpatična" sestra mi kaže da joj ne izgledam koda imam fibru i da sam se mogla naručit regularnim putem a ne ovako upadat priko reda,zlo. I opet su mi tih minut ipo pregleda naplatili 300 kn,al da nisam bila onako ošamućena,nebi im bila platila ni kune!
|