Dr.Poljak-poliklinika cito split (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Marta j -> Dr.Poljak-poliklinika cito split (14.6.2010 22:33:54)

neznam jel tema na pravom mjestu ako nije sorry..
Cure koje su iz st i ako ima koja da je vodila trudnocu kod njega dal mi moze reci koliko je placala svaki pregled u trudnoci.
To mi treba za priju a ja sam danas bila kod dr poljaka na pregledu i ja sam odlucila kada zatrudnim da cu tamo voditi trudnocu pa me sve zanima.

Marta j -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 8:33:51)

Ali nema niti jedna cura iz st koja je vodila trudnocu tamo[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ninolina -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 8:35:35)

čekaj martice sigurno će se neka javiti...jesi ti obavila kaj

ZVRK -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 9:50:44)

IZVORNA PORUKA: Marta j

kod dr poljaka ....

šta je on samo privatnik????neradi preko socijalnoga?

Marta j -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 9:53:43)

da samo je privatnik.

ZVRK -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 9:56:20)

a ti neće biti onda frka kada budeš trebala ići roditi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ili se to onda kod njega obavi?

tikica_69 -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 9:57:13)

Na Rodi CITO kliniku dosta hvale. Mislim da ne mozes pogrijesiti oko njih...

Marta j -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 14:02:38)

nitkoooooo[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

cuba -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 14:04:23)

prijateljica mi je vodila trudnoću u njega al ima 3 god od tada, onda su pregledi bili 400kn, zbilja ne znam dali se šta promijenilo u međuvremenu...

Marta j -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 14:07:43)

Meni je prija trudna i isla bi ovih dana kod njega na prvi pregled i nastavila voditi trudnocu pa je zanima koliko su pregledi,i kako kada treba u rodiliste a on je privatnik pa nema uputnice.

A i ja sam juce bila na pregledu i jako sam zadovoljna pa cu i ja vjerovatno ako ulovim bebicu kod njega.

Cuba gdje si ti vodila trudnocu

cuba -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (15.6.2010 14:17:36)

Ja sam ti bila u dr.Bušića (kraj kazališta). I prije trudnoće sam kod njega išla na redovite preglede a prošle godine je potpisao ugovor sa hzz-om.
Meni je on ok, jedino što mi smeta je šta ništa ne govori (mislim tijekom pregleda), ono kaže na kraju da je sve ok i koliko je beba duga i koliko teži ali ništa ne objašnjava tipa: ovo su nogice, glava, taj i taj organ se razvio a dosta puta ja nebi uspila ni razaznat šta je šta[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Inače sve drugo pet.
Preglede sam prije kod njega plaćala 350,00kn a sada 100kn.

Nelin -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (30.7.2010 22:07:58)

Ja sam vodila trudnoću kod dr. Poljaka od prvog dana i ne znam kojim bi riječima opisala svoje razočaranje, otišla sam od tamo i obećala sebi da je to zadnji put da me vidi!!! Cila trudnoća ok,pregled, skini se,2 min,obuci se,bla,bla 1 min,sestra nasmiješena 350 kn,bez računa,bez ičega,svaki pregled,znači,oko 20-ak pregleda tijekom trudnoće. 3 tjedna prije termina,govori mi da mi beba nije u redu,da se ne razvija,da ima manje od 2 kg i poteškoće u razvoju,ja plačem a on mi govori vidimo se za tjedan dana,350 kn opet sestra sa smješkom,ja i dalje plačem [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ... Dođem opet,on govori da se beba nije pomakla ni grama i crvenom olovkom napiše u trudničku da se pazi na porodu,MALO DIJETE! Ctg uredan,sve uredno,beba skače,lupa i ja ne virujem to šta on govori. Rodila sam,beba 3200 gr,nakon tjedan dana dobijem fibru 40,ne znam di ću,opet idem kod njega. Jedva me primia priko reda,ušla sam unutra,to je doslovno trajalo 1 ipo minutu,kaže mi da imam mastitis,dajem mu trudničku,gleda u ono šta je napisa crvenom olovkom,zatvori je i kaže doviđenja,bez da me IŠTAAA pita,ni kako je proša porod,ni kako je beba,kolika je,NIŠTA,e ako ga tada nisam tila opalit šakom i reć mu kako vas nije sram,kakav ste vi to ako ne liječnik onda čovik,ma kako možete! Ja sam se osjećala ka zadnji bijednik,tu jedva stojim na nogama,a ona "presimpatična" sestra mi kaže da joj ne izgledam koda imam fibru i da sam se mogla naručit regularnim putem a ne ovako upadat priko reda,zlo. I opet su mi tih minut ipo pregleda naplatili 300 kn,al da nisam bila onako ošamućena,nebi im bila platila ni kune!

ninolina -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (30.7.2010 22:13:33)

nelin prvo dobrodošla...
ovo je strašno...mislim da bi mene prvo dobro čuo on a i sestra a i ako je još netko u čekaoni...a onda bi otišla i nikad se nebi vratila k njemu...takav čovjek radi bez duše samo za pare...ufff odma sam ljuta

tiny -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (31.7.2010 14:18:17)

ja sam isto nedavno bila kod dr.poljaka radi nekih pretraga.sve koje su prije mene ulazile bile su po 10-ak minuta,a ja stojim i mislim si:ma nece se on mene rijesit tako lako,i smisljam ja sve sto ga moram pitati,da ne bi sta zaboravil.kad sam usla,prvo sam objasnila razlog dolaska,onda pregled...i onda sam ja sjela i pocela s pitanjima i MORAM reci da sam se iznenadila koliko je covjek bio susretljiv i strpljiv sa mnom,i sve ono sto me je zanimalo ja sam izvukla,i ostala sam cak oko 20 minuta,mozda cak i vise.iz mog iskustva cisto ok.    a sad svatko od nas dozivljava neke ljude drugacije u određenim situacijama.ja sam isto promjenila svoju dr.zbog nekog njenog ispada,a dugo sam bila prezadovoljna s njom.

Nelin -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (31.7.2010 15:22:05)

znam da je on poznat kao stručnjak kod parova koji ne mogu prirodnim putem imati dijete,ali ja vam ne mogu opisati kakav je bijedni osjećaj izazvao u meni,kao da sam smeće,dan danas,godinu dana poslije,ne mogu još doći k sebi kad se toga sjetim!!!

Nelin -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (31.7.2010 15:25:36)

a šta se tiče uputnica za vađenje krvi,krvnu grupu i porod,morate tražiti od svog doktora kod kojeg ste preko hzzo-a jer privatnici ne izdaju uputnice.

Anoniman -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (31.7.2010 15:50:03)

IZVORNA PORUKA: cuba

Ja sam ti bila u dr.Bušića (kraj kazališta). I prije trudnoće sam kod njega išla na redovite preglede a prošle godine je potpisao ugovor sa hzz-om.
Meni je on ok, jedino što mi smeta je šta ništa ne govori (mislim tijekom pregleda), ono kaže na kraju da je sve ok i koliko je beba duga i koliko teži ali ništa ne objašnjava tipa: ovo su nogice, glava, taj i taj organ se razvio a dosta puta ja nebi uspila ni razaznat šta je šta[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Inače sve drugo pet.
Preglede sam prije kod njega plaćala 350,00kn a sada 100kn.

i ja sam vodila u ordinaciji Busic, samo kod Dina Markovine, to je ja mislim Busicev zet i odlican je...mlad je, pa je i poprilicno temeljan, sve ti objasni, kaze, ultrazvuk radi dugo i natenane. i nije skup, i ja sam u trudnoci ultrazvuk i pregled placala 150kn. i sto je najvaznije, kod njega dobijas i sve uputnice koje su potrebne.

tiny -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (31.7.2010 15:52:55)

nisam ja bila kod njega zato sto ne mogu imati djece,imam ja jedno vec,a bila sam na color-dopleru zbog trombofilije zbog koje sam izgubila 2 trudnoce,i meni se jako svidio jer sam dobila tocno ono sto sam trazila od tog pregleda,odgovora na sva moja pitanja.ali,opet kazem svi ne dozivljavamo iste ljude jednako u određenim situacijama.eto,ipak je s tvojom trudnocom na kraju sve dobro ispalo,rodila si zivu i zdravu bebu i budi zahvalna na tome,a sto se tice dr.ti ga promjeni i ne zamaraj se nevaznim stvarima,bar sam ja tako uradila.

Nelin -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (31.7.2010 21:37:27)

U pravu si, zato i ima toliko doktora da ih mi izaberemo sami. Ja samo govorim svoje iskustvo pošto je na tu temu postavljeno pitanje. Ne znam zašto bi u tom slučaju da je on savršen, ja bila kriva, možda sam smotana,mutava ili šta već? Je moja beba je bila u redu, ali ta zadnja 3 tjedna ja nisam oka sklopila, njegove teške riječi su mi dušu parale, zar tako živahna beba može bit zaostala, kako dosada sve dobro,odjednom nije dobro,milijun pitanja,da je on bar reka "možda", pa bi se i nadala da će bit sve ok kad se rodi. Moj novi ginekoglog je reka kad sam razgovarala s njim i kad je pregledao moju trudničku,pitao kako je prošao porod,kako je beba, na kraju zaključio: Draga moja, jesmo mi liječnici, al i ovo ti je isto posao kao i svaki drugi,bitka,konkurencija i borba za opstanak!

tiny -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (1.8.2010 8:59:53)

ja tocno znam kako si se osjecala,meni kad su rekli da je beba umrla,ja sam se sokirala.jedan mj.sve u redu,na uzv se sve vidi,bebica se okrece,ma sve super,nakon mj.dana-mrtva!pa kako,zasto,pa je li moguce,a dr.mrtva-hladna:ti moras na kiretazu,to se desilo eto ne zna ni ona zasto,i na kraju zakljucak-steta!ja od soka nisam mogla ni zaplakati,izlazim ko zombi iz ordinacije,imala sam milijun pitanja,njen odgovor je pa to se desava,nekad se zna desiti i dva puta,ja ne vjerujem sta ona govori.eto,meni se desilo dva puta,a ja nisam uopce znala da plod moze odumrijeti,da to postoji,znala sam za spontani,kad sve ode s krvarenjem,ali ovako,meni totalni sok.zivot ide dalje,promjenila sam dr.i mjenjala sam ih dok nisam nasla ko meni odgovara,i opet bi da za to ima potrebe.pa nisam ja svoje zdravlje i psihicko i fizicko na ulici nasla.

Leptir5 -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (2.8.2010 9:00:24)

joj Nelin šta si prošla,prestrašno je to
a i tiny [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Na ovu temu nisam ništa pisala jer trudnoću nisam nikada vodila u Poljaka al sam išla na tempirane odnose i folikulometrije,i cili je brzoplet i baš kako si rekla za 2min daš 350kn,a kad ga hoćeš pitat nešto on stoji na vratima već i zove novu curu unutra. Godinu dana sam išla konstantno u njega i plaćala i tek kad mi je rekao da moram radit operaciju od 8.000kn da on pogleda jajnike iznutra sa kamerom,posumnjala sam i mjenjala gin. da bi mi taj novi gin rekao kako imam stari spermiogram,star 2 god?! I napravmo mi novi i spermiogram katastrofa. Osobno smatram tu godinu izgubljenim vremenom u svojoj borbi za trudnoću,nije mi ni rekao niti jednom da ponovim spermiogram nego je stalno ponavljao problem je u tebi,moraš hsg,moraš ovo moraš ono sve sam radila, dok nije laparoskopiju stavio kao preduvjet za inseminaciju... Od njega sam očekivala puno više.

ema st -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (12.8.2010 21:00:14)

Ja sam se isto razočarala u Poljaka. Trošila sam lovu na AIH a da me ni jednom nije poslao vadit hormone i ostale stvari. Ako želiš ići u CITO rađe pođi u Šparca,on ti je puno bolji od Poljaka....bar meni[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

cuba -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (12.8.2010 21:09:33)

Baš sam ti tila preporučit da ako ćeš u Cito polikliniku da odeš kod dr.Nađa Aračić. Ona ti je zbilja bolja nego Poljak...
Mojoj prijateljici je vodila cijelu trudnoću i oduševljena je sa njom. Meni je bila na porodu i jedina je od svih doktora koja se stvarno potrudila da to ide prirodnim putem, koja me obilazila i bila ultra ljubazna a isto tako je i prva reagirala kad je bilo pitanje carskog reza. Ona ga je i obavila na kraju.
Mislim da ću iduću trudnoću kod nje voditi.

Archi -> RE: Dr.Poljak-poliklinika cito split (30.8.2010 22:23:02)

Bok,
A je li iko od vas radio nalaz kariogram???
To me zanima, jer smo muz i ja dali krv za taj nalaz, ali jos nije gotov (ceka se oko mjesec dana). Radi se kad zena ima stalno spontane i kao moj slucaj (kad mi je preminuo sin u 11. mjesecu - ne zna se od cega). Onda muz i zena urade kariogram da se vide valjda kromozomi, i ima li nekih odstupanja.

Javite mi ako je neka od vas to radila.
Hvala [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]