Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 22.3.2009 23:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
je li nosić prohodan? kapajte fiziološkom i izvlačite sve što se izvući da... od sirupa.... Panatus je za smirivanje nadražajnog kašlja... nisam čula za taj koji navodiš. ako je i taj, daj mu ga prije spavanja da se smiri. otiđite na slušanje pluća svakako. može biti da mu je i kakva prašina zasmetala, ili je bio aktivniji danas. vjetar zna svašta donijeti u dišne puteve.... sretno.
|
|
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 22.3.2009 23:21:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nos čist, ali je bio danas dosta vani, a kako je svašta u zraku ko zna što se nakupilo kod njega.
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 22.3.2009 23:25:29
|
|
|
|
Anoniman
|
ne bi štela otić od teme, moje su isto bile danas na selu, vani i Paulina je toliko kašljala da je povraćala, i tek tad se smirila. svašta sad ima u zraku, priroda se budi, ovih dana je bilo i vjetra.... možda se sve smiri do sutra, promatraj ga....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.3.2009 8:05:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 23.3.2009 8:16:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Cvrčak, još spava
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 23.3.2009 8:18:36
|
|
|
|
ivanaa
|
ja se uvijek bojim suhog kaslja,malo ga inhaliraj i nek puno pije
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 23.3.2009 8:31:27
|
|
|
|
Ruža
|
Vec sam negdje spominjala dječji sirup Cimolan, super je za nadražujući kašalj. Neka brzo prođe.
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 23.3.2009 10:32:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
danas je dr postavio dijagnozu da je alergičar, moramo napraviti daljnje pretrage da vidimo na što je točno alergičan
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 23.3.2009 10:35:09
|
|
|
|
ejmama
|
Glavno da otkrijete šta je pa će te se već snaći. Ja sam sa svojom imala stalno problema i da je nisam ispisala iz jaslica završila bi s Bronhitisom ili upalom pluća. Već se videjla mala rupica na plućima. Držim vam
|
|
RE: suhi, nadražljivi kašalj 23.3.2009 10:45:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Vec sam negdje spominjala dječji sirup Cimolan, super je za nadražujući kašalj. Neka brzo prođe. cimolan je odličan, Ružo, samo ga više ne proizvode... baš mi je žao! pliva nam ide la-papa....
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
buy counterfeit money online
hockey
buy counterfeit money online
where can i buy counterfeit money
quality counterfeit money for sale
Discord: hockeywain1
Telegram: @mixhacking